Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: CABBARİ'nin Yeni Yılanı....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon12 Old CABBARİ'nin Yeni Yılanı....

ÇOk zehirli Hint Kobrasıymış...aman ağa dikkat et....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu hint kobrası değil sanırsam bu bir afrika çöl kobrası çünkü üzerindeki benekler yöreyi ifade eder
    zehirli oldugundan kuşkum yok bogazındaki şu genişliğe bir bakın birde esnek bir hayvan neredeyse 20 cm açılabilir o bogazı
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu hint kobrası değil sanırsam bu bir afrika çöl kobrası çünkü üzerindeki benekler yöreyi ifade eder
    zehirli oldugundan kuşkum yok bogazındaki şu genişliğe bir bakın birde esnek bir hayvan neredeyse 20 cm açılabilir o bogazı
    selametle
    sen öyle diyosan doğrudur ağa...yılanın sahibi sensin zaten...güle güle kullan....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ehehe mısırdan aldın mı cabbari abey yılan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MELİH Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ehehe mısırdan aldın mı cabbari abey yılan
    hayır mısırdan sadece piramit heykeliyle yavru bir mumya aldım
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon10

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayır mısırdan sadece piramit heykeliyle yavru bir mumya aldım
    ağa sen yılandan anlarsın...evde piton beslemek istiyorum...yavruyken alsam eğitebilirmiyim acaba???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ağa sen yılandan anlarsın...evde piton beslemek istiyorum...yavruyken alsam eğitebilirmiyim acaba???
    gerçekten piton besleyenler var fakat yavruyken falan değil onun belli bir gelişim süreci var o süreci doldurunca
    çünkü ilahi adalet onu oyle bir şekilde proglamlamışki belli bir yaşa kadar vahşice öğrenim görüyor sonra duruluyor
    selametle
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon10

gerçekten piton besleyenler var fakat yavruyken falan değil onun belli bir gelişim süreci var o süreci doldurunca
    çünkü ilahi adalet onu oyle bir şekilde proglamlamışki belli bir yaşa kadar vahşice öğrenim görüyor sonra duruluyor
    selametle
    doğrudur ağa...yalnız ben evin bahçesine koymak istiyorum...gece görüşleri nasıldır...evi koruyabilirmi...böyle bi eğitime uygunmudur???...ev halkına saldırmayacak şekilde nasıl eğitilir??? onu merak ediyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    doğrudur ağa...yalnız ben evin bahçesine koymak istiyorum...gece görüşleri nasıldır...evi koruyabilirmi...böyle bi eğitime uygunmudur???...ev halkına saldırmayacak şekilde nasıl eğitilir??? onu merak ediyorum...
    sen işini bilirsin merak etme
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

buff ne yapacan pitonu yaw cobra al cobra

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri