Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: CABBARÝ'nin Yeni Yýlaný....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon12 Old CABBARÝ'nin Yeni Yýlaný....

ÇOk zehirli Hint Kobrasýymýþ...aman aða dikkat et....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu hint kobrası değil sanırsam bu bir afrika çöl kobrası çünkü üzerindeki benekler yöreyi ifade eder
    zehirli oldugundan kuşkum yok bogazındaki şu genişliğe bir bakın birde esnek bir hayvan neredeyse 20 cm açılabilir o bogazı
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu hint kobrasý deðil sanýrsam bu bir afrika çöl kobrasý çünkü üzerindeki benekler yöreyi ifade eder
    zehirli oldugundan kuþkum yok bogazýndaki þu geniþliðe bir bakýn birde esnek bir hayvan neredeyse 20 cm açýlabilir o bogazý
    selametle
    sen öyle diyosan doðrudur aða...yýlanýn sahibi sensin zaten...güle güle kullan....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ehehe mısırdan aldın mı cabbari abey yılan

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý MELÝH Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ehehe mýsýrdan aldýn mý cabbari abey yýlan
    hayýr mýsýrdan sadece piramit heykeliyle yavru bir mumya aldým
    Ýþte Davet Linkin!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon10

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hayýr mýsýrdan sadece piramit heykeliyle yavru bir mumya aldým
    aða sen yýlandan anlarsýn...evde piton beslemek istiyorum...yavruyken alsam eðitebilirmiyim acaba???

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    aða sen yýlandan anlarsýn...evde piton beslemek istiyorum...yavruyken alsam eðitebilirmiyim acaba???
    gerçekten piton besleyenler var fakat yavruyken falan deðil onun belli bir geliþim süreci var o süreci doldurunca
    çünkü ilahi adalet onu oyle bir þekilde proglamlamýþki belli bir yaþa kadar vahþice öðrenim görüyor sonra duruluyor
    selametle
    Ýþte Davet Linkin!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon10

gerçekten piton besleyenler var fakat yavruyken falan deðil onun belli bir geliþim süreci var o süreci doldurunca
    çünkü ilahi adalet onu oyle bir þekilde proglamlamýþki belli bir yaþa kadar vahþice öðrenim görüyor sonra duruluyor
    selametle
    doðrudur aða...yalnýz ben evin bahçesine koymak istiyorum...gece görüþleri nasýldýr...evi koruyabilirmi...böyle bi eðitime uygunmudur???...ev halkýna saldýrmayacak þekilde nasýl eðitilir??? onu merak ediyorum...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý bulletfromhell Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    doðrudur aða...yalnýz ben evin bahçesine koymak istiyorum...gece görüþleri nasýldýr...evi koruyabilirmi...böyle bi eðitime uygunmudur???...ev halkýna saldýrmayacak þekilde nasýl eðitilir??? onu merak ediyorum...
    sen iþini bilirsin merak etme
    Ýþte Davet Linkin!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

buff ne yapacan pitonu yaw cobra al cobra

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri