Fenerbahçe Kulübü Baþkaný Aziz Yýldýrým, Ganalý yýldýz Appiah'ýn 2009 yýlýna kadar Fenerbahçe'de kalacaðýný belirtirken, Sarý-lacivertli taraftarlara bir yýldýz oyuncu daha armaðan edeceklerini söyledi.
Ýznik Fenerbahçeliler Derneði, Fenerbahçe'nin 100. yýlýný Safira Otel'de düzenlenen görkemli bir geceyle kutladý. Geceye Fenerbahçe Kulübü Baþkaný Aziz Yýldýrým ve bazý yönetim kurulu üyeleri de katýldý.
Gecede Sarý-lacivertli taraftarlar, Baþkan Aziz Yýldýrým'a yoðun sevgi gösterilerinde bulundu. Fenerbahçe Kulübü Baþkaný Aziz Yýldýrým, gecede yaptýðý konuþmada, daha önce yapýlmasý planlanan 100. yýl kutlamalarýnýn rahatsýzlýðý dolayýsýyla yapýlamadýðýný belirten Baþkan Yýldýrým, "Bundan bir ay önce bir gece yapýlacaðý söylenmiþti, ancak ben rahatsýzlýðým nedeniyle gelemedim ve Ýznik Fenerbahçeliler Derneði 100. Yýl Gecesi iptal oldu. Tabi bu beni üzdü. Ancak, sayýn Emniyet Genel Müdür Yardýmcýmýz Ýznikli Emin Aslan bey beni aradý ve 'Bu gecede ben de olmak istiyorum, beraber olabilirmiyiz' dedi. Ben de '27 Temmuz Cuma gecesi olabilir' dedim ve bugün o deðerli insanlarla birlikte bugün aranýzdayým" diye konuþtu.
"APPÝAH 2009 YILINA KADAR F.BAHÇE'DE"
Ganalý yýldýz Appiah'ýn 2009 yýlýna kadar Fenerbahçe'de kalacaðýný belirten Baþkan Yýldýrým, "Kutlamalara geç kaldýðým için taraftarlardan özür diliyorum. Yönetimle birlikte Appiah konusunda önemli bir toplantý yaptýk. Birkaç gündür seyrediyorduk olaylarý, biz bildiðimiz bir noktada biteceðini bildiðimiz için herhangi bir harekette bulunmuyorduk. Appiah geldi, Fenerbahçe'de mutlu olduðunu, kalmak istediðini söyledi. Appiah'a menejerlerinin nasýl bir oyun içinde olduklarýný, kendisine oyun içerisinde oyun oynadýklarýný söyledik. Kendisi de 2009 yýlýna kadar Fenerbahçe'de kalacaðýna dair söz verdi ve kalacak" dedi.
Baþkan Yýldýrým, Sarý-lacivertli takýma bir yýldýz oyuncu daha transfer edeceklerini, bu konuda çalýþmalarýn sürdürdüðünü kaydetti.
"F.BAHÇELÝ OLMAK BÝR AYRICALIK"
Fenerbaçeli olmanýn çok büyük ayrýcalýk olduðunu dile getiren Baþkan Yýldýrým, "Bu sözü 100. yýlýmýzda çok söylemeye baþladýk. Çünkü Fenerbahçe olarak hepimizin seveceði bir takým oluþturmaya baþladýk. Bu takýmla bundan sonra Türkiye'de þampiyonluklar alýþkanlýk haline gelecektir. Çünkü geçmiþte devamlýlýk yoktu. Fenerbahçe tarihinde üç defa iki defa üst üste þampiyon oldu. Onun dýþýnda þampiyonluðu yok. Þampiyon olduðu senenin ertesi gününde oyuncularýmýzý, antrenörlerimizi veya yönetimlerimizi deðiþtirdik. Ancak 8-9 senedir bir istikrar var. Hem hocalar hem yöneticiler bazýnda hem de taraftarýn sahip çýkma bazýnda bir olgunlaþma oldu, istikrar oldu. Hepimiz artýk Avrupa'da baþarýlý olacaðýmýza inanýyoruz. Bunu da açýk açýk söylemek istiyorum. Fenerbahçe, Avrupa'da hepimizin istediði baþarýyý yakalayacak. Ama baþarýdan önce ne anlýyoruz, bu çok önemli. Bir defa þampiyon olmak ve sonradan aþaðýlarda sürünmek deðil, her defasýnda devamlý olmak lazým. Fenerbahçe de bunu yapacak güce geldi" diye konuþtu.
Gecede bir konuþma yapan Galatasaray taraftarý olan Ýznik Belediye Baþkaný Kadri Eryýlmaz ise, Fenerbahçe'nin þampiyonluðunu kutlayarak, "Ben bir Galatasaraylý olarak, Fenerbahçe'nin büyük baþarýsýný kutluyorum. Baþarýlarý hem Türkiye'de hem de Avrupa'da daimi olsun. Ýtiraf edeyim ki bu orgonizasyonu kýskandým. Ancak birlik ve beraberliðimizin daim olmasýný istiyorum. Ýznik Fenerbahçeliler Derneði'ni özellikle kutluyorum.
Ben Galatasaraylýyým ancak gizli Fenerbahçeliler'in çok olduðuna inanýyorum. Ben Galatasaraylýyým ama iki tane çocuðum var, ikisi de Fenerbahçeli. Herhalde içeriden yýkmak bu demek" dedi.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri