REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/5 İlkİlk 12345
45 sonuçtan 41 ile 45 arası

Konu: GSM Dolandırıcılığı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

DİKKAT SİZİ ARAYAN KİŞİLERİ SİZ KANDIRIN

UYNANIKLARI SİZ KANDIRIN KENDİ OYUNUYLA ONU YENİN...
    Slm Arkadaslar Her Hangi Bir Telefonla Gelen Ben Emminiyet Müdürü, Yok Ben Falan Bankadan Dediği Zaman.. önçe Her Zaman Temkinli Olaçaksınız... Sonra Emminiyet Müdürüğüm Dediği Zaman Siz Diyeçeksiniz şuan Biraz Işim Var Sizi Dayım Veya Amçama Vereyim Kendiside şuanda Falança Ilde Emminiyet Müdürü Ben Pek Bişey Anlamam Deyip O Iyi Anlar Diyeçeksiniz Bir Dakika Bekleyin Kendisine Vereyim Deyin O Sahte Kişyse Hemen Kapatıp Sizi Asla Aramaz.. Eğer ğerçek Emniyet Müdürüyse Asla Sizi Aramaz Onların Işleri Müşteri Temsilçiliği Değil Her Işi Onlar Yapsaydı Normal Görevli Memurlar çalışmasına Gerek Yok.. Emminiyet Müdürüğüm Dediği Anda Jetonunuz Düşsün Hemen Teli Kapatın Ve Numaranızı Tc Cumhurriyet Savcılığına Verip şikayetçi Olunuz... Eğer Sizi Bankadan Ararlarsa Asla Onlar Sizi Arayıpta Bilgi Istemzler ısrar Ederlerse Bi Dakika Işim Var Isminizi Verin Ben Sizi 444???? Ararım Deyin O Zaman O Arayan Hemen Sizin Sizi Zeki Olduğunuzu Bi Daha Sizi Rahatsız Etmez.. Her Zaman En Küçük şeyleri Es Geçmeyin Hemen Tc Cumhurriyet Savcılığına Bildirin Yoksa Bu Tür çok çoğalmakta...
    Dikkatli Olun Kanmayın Amada Güven Duygunuzu Kaybetmeyin.... Saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saygı deger arkadaslar saygıyı sevgiyi cok daha fazlasını hak edıyoırsınız sevgiler paylasim icin cok tskler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kesinlikle Dogru bilgi tşk ederim Hatta ARKADAŞLAR SİZİ MSN EKLEYEN KİM OLURSA OLSUN VEYA HERHANGİ BİR SİTE OLURSA OLSUN KONTOR VS SEYLER ALMAYINIZ.İNTERNET ORTAMI TUZAGINA DÜŞMEYİN.BEDAVA KONTOR VEYA BEDAVA SMS VERİLİYORMUŞ OLAYLARINA KANMAYINIZ.İNTERNET ORTAMINDA TELEFON BİLGİLERİNİZİ KESİNLİKLE VERMEYİNİZ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benımde basıma gelen bır olay,telsım numaradan aradı bır bayan bır hafta sonu ve benım alısverısten kaynaklanan borcum oldugunu anlatmaya basladı ve onları aramamı ıstedı tabıkı ben kanmadım ve ben bayanla dalga gecmeye basladım cunku kandırılmak ıstendıgımı anlamıstım ben gereken dersı onlara verdıgım kanısındayım arkadaslara tavsıyem sızı arayanlara yaklasımınız boyle olsun yanı dalga gececeksın

Sayfa 5/5 İlkİlk 12345

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri