REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon
45 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: GSM Dolandırıcılığı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    belki de hakikaten oradan arıyordu...belkide emniyetin içinde bi kaç tane sütü bozuk ortağı var...bilemiyoruz tabi...bu memlekette imkansız kelimesi tarih olalı çok oldu...neyse...tekrar geçmiş olsun...
    Kimsenin günahını almak istemem ama Vallahi bu ülkede herşey olur ,niye diyeceksin çünkü arkadaşın tel. çalındı savcılığa dilekçe verildi bir memur arkadaş bunu tesbit edip yakaladı fakat gel gör ki mahkemede hakim memur arkadaşa hakaret etmediği kaldı, niye yakaladın diye, yani siz eğer madur iseniz ve sırtınızda kalın değilse vay halinize iyice madur olursunuz, sizi suçlu bile ilan ederler......
    Sağol arkadaşım......
    saygılar,
    Konu ozay_74 tarafından (29-07-2007 Saat 20:12 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu sadece bizim iyi niyetimizi su istimal etme olayıdır o yüzden çok temkinli ve şüpheli yaklaşmalıyız olaylara arkadaşlar aşırı dikkatli olun her şeye hemen olumlu yönünden bakmayın şüpheli bakılan olayları çözmek daha kolay olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

thanks

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Gördüğüm kadarıyla tek ve kesin çözüm,
    Bize çağrı bırakan numarayı tanımıyorsak aramayacağız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Bora44 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Gördüğüm kadarıyla tek ve kesin çözüm,
    Bize çağrı bırakan numarayı tanımıyorsak aramayacağız.
    Aynen söylediğiniz gibi.Arayacaksakta tanımadığımız biri ise (hani belki tanıdığımız olabilir) görüşmeyi hemen bitirmek gerekiyor, aksine hatta bizi oyalayıp planlarını uygulamaya çalışıyorlar.
    Saygılar,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ozay_74 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aynen söylediğiniz gibi.Arayacaksakta tanımadığımız biri ise (hani belki tanıdığımız olabilir) görüşmeyi hemen bitirmek gerekiyor, aksine hatta bizi oyalayıp planlarını uygulamaya çalışıyorlar.
    Saygılar,
    Neler görecez ya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bugün kontrol ettim Bu haysiyetsiz adam hattı kapattırmış.
    Nedendir bilinmez........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bulletfromhell arkadaşa uygulanan metot bir yakınımada uygulandı (arayan numara
    0 542 890 22 **)

ve aynı numara benide aradı , arayan ve kapatan numarayı sabit hattan aradım israrlı bir şekilde ancak bana dönmedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bilim-ilim Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bulletfromhell arkadaşa uygulanan metot bir yakınımada uygulandı (arayan numara
    0 542 890 22 **)

ve aynı numara benide aradı , arayan ve kapatan numarayı sabit hattan aradım israrlı bir şekilde ancak bana dönmedi.
    Arkadaşım ozay_74 demek istedin herhalde.Neyse,şu numarayı tamamıyla verde herkez bilsin bari.
    Saygılar,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tanıyorsan ilgilenmeyeceksik

Sayfa 2/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri