DİKKAT SİZİ ARAYAN KİŞİLERİ SİZ KANDIRIN
UYNANIKLARI SİZ KANDIRIN KENDİ OYUNUYLA ONU YENİN...
Slm Arkadaslar Her Hangi Bir Telefonla Gelen Ben Emminiyet Müdürü, Yok Ben Falan Bankadan Dediği Zaman.. önçe Her Zaman Temkinli Olaçaksınız... Sonra Emminiyet Müdürüğüm Dediği Zaman Siz Diyeçeksiniz şuan Biraz Işim Var Sizi Dayım Veya Amçama Vereyim Kendiside şuanda Falança Ilde Emminiyet Müdürü Ben Pek Bişey Anlamam Deyip O Iyi Anlar Diyeçeksiniz Bir Dakika Bekleyin Kendisine Vereyim Deyin O Sahte Kişyse Hemen Kapatıp Sizi Asla Aramaz.. Eğer ğerçek Emniyet Müdürüyse Asla Sizi Aramaz Onların Işleri Müşteri Temsilçiliği Değil Her Işi Onlar Yapsaydı Normal Görevli Memurlar çalışmasına Gerek Yok.. Emminiyet Müdürüğüm Dediği Anda Jetonunuz Düşsün Hemen Teli Kapatın Ve Numaranızı Tc Cumhurriyet Savcılığına Verip şikayetçi Olunuz... Eğer Sizi Bankadan Ararlarsa Asla Onlar Sizi Arayıpta Bilgi Istemzler ısrar Ederlerse Bi Dakika Işim Var Isminizi Verin Ben Sizi 444???? Ararım Deyin O Zaman O Arayan Hemen Sizin Sizi Zeki Olduğunuzu Bi Daha Sizi Rahatsız Etmez.. Her Zaman En Küçük şeyleri Es Geçmeyin Hemen Tc Cumhurriyet Savcılığına Bildirin Yoksa Bu Tür çok çoğalmakta...
Dikkatli Olun Kanmayın Amada Güven Duygunuzu Kaybetmeyin.... Saygılarımla
Yer imleri