Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: smile adsl hakkında...

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart smile adsl hakkında...

smile adsl hakkında ne düşünüyorsunuz? tercih edermisiniz....
    teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. burada ayrıntılar ve telekoma alternatif neden olmasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aman arkadaşlar sakın ha..... 30 gün bilgisayarın anakartı yandı tamircide kaldı 133 milyon fatura geldi itiraz ettimbirşey çıkmadı kullanmışsınız dediler...resmen milleti aleni kandırıyorlar,
    aylık şu kadar düştü diyorlar doğru glen faturalar şaşırtıyor olmayan bilgisayara bile 133 YTl para alıyorlar.ama burası türkiye kimi kime şikayet etcen memleketin kanını emiyorlar olan vatandaşa oluyor sakın ha sakın uzak durun ben yandım siz yammayın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı şabanbillor Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aman arkadaşlar sakın ha..... 30 gün bilgisayarın anakartı yandı tamircide kaldı 133 milyon fatura geldi itiraz ettimbirşey çıkmadı kullanmışsınız dediler...resmen milleti aleni kandırıyorlar,
    aylık şu kadar düştü diyorlar doğru glen faturalar şaşırtıyor olmayan bilgisayara bile 133 YTl para alıyorlar.ama burası türkiye kimi kime şikayet etcen memleketin kanını emiyorlar olan vatandaşa oluyor sakın ha sakın uzak durun ben yandım siz yammayın
    Entresan gercekten .Demekki smile adsl iyi degilmiş telekom adsl ye devam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeşim sen kullan kullanma bu parayı telekomda da veriyorsun 1 ay boyunca aylık paketin kaç paraysa kullansanda kullanmasanda vermeyi taahhüt ediyorsun ha smile adsl ha telekom bence smile adsl telekomdan daha iyi en azından modemsiz kampanyası 19.900 ytl

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence supreonline.kotayı biraz aşıyorum.hiç kota aşım ücreti ödemiyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri