REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: adsl için boş hat

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart adsl için boş hat

kendime ait bir hat alarak adsl bağlatmak istiyorum. oturduğum daire ait boş hat olup olmadığını nasıl öğrenirim.. kimse bilmiyo yaw evdekiler ve kapıcı yaw

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ***** Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kendime ait bir hat alarak adsl bağlatmak istiyorum. oturduğum daire ait boş hat olup olmadığını nasıl öğrenirim.. kimse bilmiyo yaw evdekiler ve kapıcı yaw
    Telekoma basvurun onlar isterlerse 10 tane hat baglarlar.Bizim evde 2 tel hattı var biri adsl olan biri normal(adsl olmayan)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Efendim soruna ne kadar bir cevap olabilir bilmem ama, borcundan dolayı kesilen hattımdan sonra ADSL hattım da gitti, hatta telefon aboneliğim iptal olmuştu. Ama ADSL için tekrar aynı numaraya abone olduktan sonra hiç bir işlem yapmadan ADSL hattım geri geldi. Diğer başlıkta devam eden Abone olmadan ADSL aboneliği konusuna da bir ışık olur düşüncesindeyim. Adil bir şekilde internete girmemiz için herhalde biraz daha bekliyecez sanırım. Herkeze iyi günler dilerim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

telekoma müracaat etmeniz yeterli

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

IDSL abonesi olmadan önce Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. okumanızı ve bu bilgiler ışığı altında müracaat etmenizi öneriyorum.
    Bizleri yolmalarına müsaade etmezsek fena olmaz hani.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Bora44 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    IDSL abonesi olmadan önce Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. okumanızı ve bu bilgiler ışığı altında müracaat etmenizi öneriyorum.
    Bizleri yolmalarına müsaade etmezsek fena olmaz hani.
    doğru söylüyosun...bencede herkes okumalı....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri