Arkadaşlar sizlerle çok ilginç bir durumu paylaşacağım.Umarım sizler böyle bir durumla karşılaşmazsınız.
İki ay kadar önce Vodafone'dan mesaj geldi,"telefonumun klonlanmış olduğunu bir ay içinde kapanacağını,cihazı aldığım yerle irtibata geçmemi yazıyordu".
Bu mesajdan iki gün sonra Turkcell den de aynı mesaj geldi.Turkcell bir ay sonrasının tarihinide yazmıştı.Yazdığı tarihten bir hafta önce cihazımı kapattı.
Bu arada bende cihazı aldığım yere cihaza ait Faturamı ibraz ettim,gereğini yapın dedim.Kendileri gerekli işlemlerin yapılması için hiyerarşik düzen içinde Noki destek hattına istenen belgeleri gönderdiler.
Buraya kadar herşey yolunda.İşte bu noktadan sonra üzerinden iki ay geçmiş olmasına rağmen halen cihazım görüşmeye açılmadı.Üstelik bu zaman içerisinde iki defa da cihazınız görüşmeye açıldı diye de arayıp bilgi verdiler ve her defasında açılmadığını karşılıklı kontrol ederek gördük.
Bu olayda benim bir kusurum olmadığı halde mağdur olan benim.Hiçkimse tüketici mahkemesi demesin olur mu?
Bugünden sonra yapmam gereken "yasal yollarla değil,yasal olmayan yollarla" işimi halletmektir.
Aman haaa,sakın cihazım faturalı bişey olmaz demeyin,Devletin ilgili birimi dahi belgeler elinde olduğu halde sorunu halletmiyor.
Aynı durumla karşılaşanlarınız olabilir.Benden size tavsiye;
Yasal yollarla uğraşmadan işinizi görmenizi,ağrısız başınızı ağrıya sokmamanızı,nasıl olsa yapanın yanına kaldığını bilmenizi istiyorum.
Ayrıca,sizlein şahsında sorunu çözemeyen ilgili birimleri ve özelliklede güvenlik açığı yüzünden bizleri mağdur eden NOKİ firmasını kınıyorum ve "ASLA NOKİA KULLANMAYIN" kampanyası başlatıyorum.
Yer imleri