Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: Dreambox Setting Atma resimli açıklama

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    anladığım kadarı ile sen 2 dream dede paylaşımdan izledığın kanlları ızlemek ısıtıosun. eğer kı server aldığın yer bunu ızın verıosa sana verılen serverden ikici dreame clınt satırı gırılerek ızlersın ama bunu server veren kışıye sorman lazım bu ozellik açıkmı dıe.
    Programlanmis Dm600 e FTP den girerek xml dosyalarini kopya yapip diger DM600 e kopya olarak yapistiriyorum. O zaman bu Dm dende yayinlari seyredebiliyorum. Ancak bu kez her 2 DM600 de de donma basliyor.

clınt satırı nin acik olup olmadigini zaten soylemez. Ama denemek isterim nasil olacak ise.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

proglanmis dm600 deki IP numarasini diger DM 600 dede kullanamam mi. Server ozelligini gorsun diye.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım iki cıhazdada aynı server bilgilerı olduğu için gelen kartlar çakışır bölelıklede mantıklı olarak donmalar meydana gelır.

sen ilk olarak cıhazından bır tanesındekı ccam.cfg dosyasını not defterınde açıp duzenlemeler yapılması gerekır bunu görmeden bişi sölemek zor bıraz deneme yapılması lazım sen bunu en iyi sana server veren yerden anlayabilirsın zaten durumu anlatırsan bır clıent eklemene ızın verır. zaten sen ona sölemeden yaparsan anladığı an senın serverı kapatır ve bır daha açmayabilir zaten o özelliğidebuyuk ıhtımal kapalıdır kımse bu clıent açık bırakmaz.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım iki cıhazdada aynı server bilgilerı olduğu için gelen kartlar çakışır bölelıklede mantıklı olarak donmalar meydana gelır.

sen ilk olarak cıhazından bır tanesındekı ccam.cfg dosyasını not defterınde açıp duzenlemeler yapılması gerekır bunu görmeden bişi sölemek zor bıraz deneme yapılması lazım sen bunu en iyi sana server veren yerden anlayabilirsın zaten durumu anlatırsan bır clıent eklemene ızın verır. zaten sen ona sölemeden yaparsan anladığı an senın serverı kapatır ve bır daha açmayabilir zaten o özelliğidebuyuk ıhtımal kapalıdır kımse bu clıent açık bırakmaz.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben baktim ccam.cfg dosyasi kladblok ta aciliyor.
    Burda ne yapmak gerekli ??? Cevap bekler durumdayim.

Su an programlanmis DM600 deki dosyalari kopya edttim diger Dm 600 e ve her ikiside calisiyor.
    ANCAK donmalar oluyor. Eger bir DM nin internet kablosnu cikartimsam digeri sorunsuz calisiyor.
    Her ikisinide donma olmadan calismasi icin ne yapmam gerkli !!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı leron Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben baktim ccam.cfg dosyasi kladblok ta aciliyor.
    Burda ne yapmak gerekli ??? Cevap bekler durumdayim.

Su an programlanmis DM600 deki dosyalari kopya edttim diger Dm 600 e ve her ikiside calisiyor.
    ANCAK donmalar oluyor. Eger bir DM nin internet kablosnu cikartimsam digeri sorunsuz calisiyor.
    Her ikisinide donma olmadan calismasi icin ne yapmam gerkli !!!!
    arkadaşım yukarıda yazdım clınt özelliği kapalıdır. hic bir server veren kişi bunu açık bırakmaz. servercı ile göruş.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

baktim ccam.cfg dosyasi kladblok ta aciliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı leron Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    baktim ccam.cfg dosyasi kladblok ta aciliyor
    arkadaşım ben sana anlatamıyorum galiba ccam dosyasını açman bir şey ıfade etmez. server sahıbı bu özelliği buyuk ıhtımalle kapatmıştır. ama ben denemek isitıyorum dersen ccam cg dosyasının bir yedeğini al sonra yanlış yaparsın elındekı serverdende olursun. aşağıdakı gibi ccam cfg dosyanı değiştirmen gerekıo aşağıda dream yazan yerle server bilgilerını girecen sonra modemden 14000 portunu açacaksın. birde her iki dream sabıt ıp ver.
    1. dream için F: dream2 dream2pass
    1. dream için C: 192.168.1.8 14000

2. dream için C: 192.168.1.9 12000 dream2 dream2pass

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri