Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arasý

Konu: Beþiktaþ'ta Menajer Skandalý....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Beþiktaþ'ta Menajer Skandalý....

Menajer fiyaskosu
    Ertuðrul Saðlam, yönetimin görüþtüðü futbolcularýn hiçbirini kabul etmedi, "Ben, menajerim Orhan Cingözoðlu’nun tavsiye ettiði Juanito’yu istiyorum" dedi. Baþkan Demirören bunun üzerine Real Betisli futbolcunun transferi için Cingözoðlu’na yetki verdi. Fakat Cingözoðlu, Ýspanyol kulübünden randevu bile alamadý.

BEÞÝKTAÞ’ýn, yabancý stoper transferini bir türlü bitiremeyiþinin sebepleri ortaya çýktý. Avrupa’da, istenen özelliklere sahip pekçok futbolcu bulan siyah beyazlý yöneticilerin önce teknik direktör Ertuðrul Saðlam’a, ardýndan menajer Orhan Cingözoðlu’na takýldýðý belirlendi.

Beþiktaþ Kulübü Baþkaný Yýldýrým Demirören, transfer çalýþmalarýný deðerlendirmek amacýyla önceki akþam Ertuðrul Saðlam ile bir toplantý yaptý. Toplantýda, futbol þubesi sorumlusu Celal Kolot ve dýþ iliþkiler sorumlusu Mario Berk’in görüþme yaptýðý Rivas (Real Betis), Yepes (Paris Saint Germain), Anderson (Benfica), Helguera, Pavon (Real Madrid) ve Legrottaglie’nin (Juventus) isimleri masaya yatýrýldý.

Hiçbirini istemiyorum

Demirören, ligin baþlamasýna kýsa bir süre kaldýðýný hatýrlatarak, genç teknik adama, "Bu oyuncularýn hepsi aradýðýmýz özelliklere uygun. Siz hangisini isterseniz onu alacaðýz" dedi. Ertuðrul Saðlam, baþkan Demirören’i þoke eden bir cevap vererek, "Bunlarýn hiçbirini istemiyorum. Menajerim Orhan Cingözoðlu’nun önerdiði bazý futbolcular var. Onlarýn maç CD’lerini izliyorum. Real Betis’te oynayan Juanito’yu almamýzý tavsiye etti. Ben de ayný düþüncedeyim. Çünkü, Orhan Cingözoðlu’na büyük güvenim var" diye konuþtu. Yýldýrým Demirören önce þaþýrsa da Ertuðrul Saðlam’ýn isteðini kabul edip, Juanito’nun transferi için Orhan Cingözoðlu’na tam yetki verdi.

Yöneticiler tepkili

Fakat Real Betis Kulübü’nün, Beþiktaþ adýna transfer görüþmesi yapmak isteyen Cingözoðlu’na randevu vermemesi iþleri yeniden karýþtýrdý. Olayý duyan siyah beyazlý yöneticiler, menajer Cingözoðlu’na tepki göstererek, þunlarý söyledi: "Juanito’yu getireceðim diyerek hem Ertuðrul Saðlam’ý yanýlttý hem de bizi. Halbuki, yönetici arkadaþlarýmýz Celal Kolot ve Mario Berk, Avrupa’nýn birçok üst düzey oyuncusuyla el sýkýþmýþtý. Ertuðrul Saðlam bunlardan birine ’evet’ deseydi, böyle sorunlar yaþanmayacaktý. Bir menajerin sözüne güvenilmesi bizi zor duruma soktu."

Stoper olmazsa forvet

Juanito transferinden böylelikle vazgeçmek zorunda kalan Beþiktaþ Yönetimi, gözünü Arjantin, Ýsveç, Norveç ve Danimarka liglerine çevirdi. Siyah beyazlýlar bu liglerden uygun koþullarda stoper bulamadýklarý taktirde forvet arayýþýna baþlayacaklar. Bu arada Juanito transferinde yaþanan fiyaskoya raðmen, Ertuðrul Saðlam’ýn menajer Orhan Cingözoðlu ile çalýþmaya devam etmek istediði belirtildi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Beşiktaş'ın baş belaları menajerler.Hele birde mario berk varki sormayın gitsin.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý JeTMasTeR Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Beþiktaþ'ýn baþ belalarý menajerler.Hele birde mario berk varki sormayýn gitsin.
    Super Mario diyorum ben ona.....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri