Teşekkur: 0
Bundan böyle radiac toolsda yardıma ihtiyaç duyduğunuz zaman bu konuya yazarak bizlerden yardım isteyebilirsiniz ..
Konu sabitlendi ..
yok kardeşim saolasın...ben zaten amatör bi kullanıcıyım...dediğim gibi hem vaktim yok hemde yazılım editliyeyim veya forumlarda görev alayım gibi bi isteğimde yok...Allah sizlerden razı olsun yazılımlarla falan uğraşıp bizlere sunuyorsunuz...ben amatör kullanıcı olarak kalayım,siz yazılımları verin,bende teşekkür edip kullanayım....hepinize iyi çalışmalar.....![]()
![]()
![]()
Aslında ben ve diğer yazılımla uğraşan arkadaşlar adına konuşuyorum hepimiz amatörüz yani bu işi zevk için yapıyoruz malum sunny firması desteği kesinde kollar sıvanır yazılım editlemek için..
Bende sizlere tesekkur ediyorum , Herkese iyi seyirler..
ben bu programın ne olduğunu bilmiyorum ama işime yarar belki paylaşım için sağol
radiac tools'u kullanarak fixed cw bölümüne nasıl *** eklenir bilgisi olan arkadaşlardan yardım
bende kullanmayı bilmiyorum derrrmişiiimmmm![]()
![]()
![]()
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri