Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
32 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Radiac Tools'u Nasıl Kullanabiliriz ?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cetindeniz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    HCakir düşüncelerinde çok haklısın dilerim başarıların kalbin kadar yumuşak vede doğru yolda devam eder

saygılar
    Teşekkür ederim Çetin abi..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bundan böyle radiac toolsda yardıma ihtiyaç duyduğunuz zaman bu konuya yazarak bizlerden yardım isteyebilirsiniz ..

Konu sabitlendi ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bundan böyle radiac toolsda yardıma ihtiyaç duyduğunuz zaman bu konuya yazarak bizlerden yardım isteyebilirsiniz ..

Konu sabitlendi ..
    valla kardeşim bi ara niyetlendiydim kullanmayada ,vaktim yok açıkçası...konuyu ben açmıştım ama en azından ilgi duyan arkadaşlarımız olursa onlara yardım edersiniz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    valla kardeşim bi ara niyetlendiydim kullanmayada ,vaktim yok açıkçası...konuyu ben açmıştım ama en azından ilgi duyan arkadaşlarımız olursa onlara yardım edersiniz...
    Evet diğer arkadaşlar için faydalı bi bölüm olacaktır , sizide bekleriz ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Evet diğer arkadaşlar için faydalı bi bölüm olacaktır , sizide bekleriz ..
    yok kardeşim saolasın...ben zaten amatör bi kullanıcıyım...dediğim gibi hem vaktim yok hemde yazılım editliyeyim veya forumlarda görev alayım gibi bi isteğimde yok...Allah sizlerden razı olsun yazılımlarla falan uğraşıp bizlere sunuyorsunuz...ben amatör kullanıcı olarak kalayım,siz yazılımları verin,bende teşekkür edip kullanayım....hepinize iyi çalışmalar.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yok kardeşim saolasın...ben zaten amatör bi kullanıcıyım...dediğim gibi hem vaktim yok hemde yazılım editliyeyim veya forumlarda görev alayım gibi bi isteğimde yok...Allah sizlerden razı olsun yazılımlarla falan uğraşıp bizlere sunuyorsunuz...ben amatör kullanıcı olarak kalayım,siz yazılımları verin,bende teşekkür edip kullanayım....hepinize iyi çalışmalar.....
    Aslında ben ve diğer yazılımla uğraşan arkadaşlar adına konuşuyorum hepimiz amatörüz yani bu işi zevk için yapıyoruz malum sunny firması desteği kesinde kollar sıvanır yazılım editlemek için ..

Bende sizlere tesekkur ediyorum , Herkese iyi seyirler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bu programın ne olduğunu bilmiyorum ama işime yarar belki paylaşım için sağol

Kullanıcı Bilgi Menüsü

radiac tools'u kullanarak fixed cw bölümüne nasıl *** eklenir bilgisi olan arkadaşlardan yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı haka Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    radiac tools'u kullanarak fixed cw bölümüne nasıl *** eklenir bilgisi olan arkadaşlardan yardım
    Slm radiac tools programını kullanırak fixed cw *** ekleme yapılamaz ama keyleri düzenlebilirsiniz birazdan resimli anlatım hazırlayacağım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende kullanmayı bilmiyorum derrrmişiiimmmm

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri