Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
32 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Radiac Tools'u Nasıl Kullanabiliriz ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı haka Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    radiac tools'u kullanarak fixed cw bölümüne nasıl k ey eklenir bilgisi olan arkadaşlardan yardım
    Radiac toolsumuzu açıyoruz, 1 ile numaralandırdığım yerden yazılımın bulunduğu klasörü seçiyoruz, 2 den de yazılımı seçiyoruz ve block kısmına tıklıyoruz.. ( Forumda sansürlü olduğu için k e y yerine kod kullanılmıştır )

2 no ile gösterdiğim yerden kod bloğunu buluyoruz,genelde ilk bloktur ve tıkladığınız zaman sağ tarafta kodlar gözükür..Bloğu seçtikten sonra 1 no ile gösterdiğim yere (Cikart1) tıklıyoruz ve bloğumuzu yazılımın bulunduğu klasöre çıkartmış olduk..

Görüldüğü gibi block dışarıya çıktı..

Daha sonra hex editorumuzu çalıştırıyoruz,ve indexler,providerler,kodlar karşımıza geldi ; 1 no ile gösterdiğim yer Providerdır , 2 no ile gösterdiğim yer indexlerdir , 3 no ile gösterdiğim yer ise Şifreleme sisteminin baş harfidir ,V viacses , S seca , N nagravision , I irdeto , F fixed cw , W cryptoworks , B bis s , dir..

En aşağıdaki kısma inersek Fixed Cw bölümünü göreceğiz, yine 1 ile numaralandırdığım yer Provider , 2 index , 3 ise 16 hanelik kod satırlarıdır.. 4 F fixed cw olduğunu gösterir..

Burada kodları indexleri providerleri istediğiniz gibi girebilirsiniz mesela ben sallamasyon olarak yazdım..

1 kısmına yani kod bölümüne AB CD EF 12 34 56 78 90

2 kısmına yani provider bölümüne 01 23 45

3 kısmına yani index bölümüne 10 yazdım sizler gelecek gerçek kod,index,ve providerları yazacaksınız.. Bütün editlemeleri yaptıktan sonra file kısmına gelip save diyorsunuz işlem bu kadar ,editoru kapatbilirsiniz..

Tekrar radiacı açıp blocklar kısmından kod bloğunu 1 no ile gösterdiğim yerden siliyorsunuz ,çünkü yeni bloğu patch ettiğimizde üst üste binip yazılımı bozmasın..

İşte en can alıcı bölüm burası ; 1 ile numaralandırdığım yerden kod bloğunun bulunduğu klasörü seçiyorsunuz ,2 no ile gösterdiğim yerden ise direk bloğu seçiyorsunuz ve 3 no ile gösterdiğim yerde hiç bi oynama yapmadan direk 4 no ile gösterdiğim yerden Sıkıştır diyorsunuz. Ve block yazılıma patchlenmeye hazır..

1 no ile gösterdiğim yerden yazılımın bulunduğu klasörü 2 no ile gösterdiğim yerden ise yazılımı seçiyorsunuz..3 no ile gösterdiğim yerden kod bloğunun bulunduğu klasörü 4 no ile gösterdiğim yerden ise bloğun .com uzantılı olanını seçiyorsunuz..Burası önemlidir .com uzantılı olanı seçmezseniz patch işlemi olmaz..5 nolu kısımda ise gördüğünüz gibi yazılımın içindeki offsetleri kendi buldu ve pathe hazırdır, Herşey tamamsa 6 no ile gösterdiğim yerdeb patch e basıp işlemi bitiriyoruz.. Başarılar dilerim..

Konu HCakir tarafından (19-03-2008 Saat 17:15 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bigi için teşekkür

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı haka Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bigi için teşekkür
    Rica ederim umarım işinize yaramıştır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Slm

Dilimin döndüğü kadar sizlere yardımcı olmaya çalışacağım.

Şimdi öncelikle radiac toolsu açıyoruz ve daha sonra sol alt kısımdan yazılımızı seçiyoruz.Yazılım açıldıktan sonra block kısmına tıklıyoruz yazılımın içindeki tüm blokları buradadır.Daha sonra bize lazım olan *** bloğunu arıyoruz,ilk sıradaki block *** bloğu olabilir ona tıklıyoruz ve sağ altta keylerin çıktığını görüyoruz,Şayet çıkmazsa yazılımda *** bloğu kitledir o olayı daha sonra anlatırım.

Evet bloğu yakaladık daha yukarıdan çıkart1'e basıyoruz ve *** bloğu yazılımın olduğu klasörün içinde bizi bekliyor,Yazılımın bulunduğu yere gidip bloğu hex editorun içine atıyoruz ve yazılımın içindeki emu işte karşınızda.Burada sadece *** editleme yapabiliriz ekleme yapmak ne yazık ki bu şekilde mümkün değildir,V,S,I,F,N,C gibi harfler göreceksiniz bunlar şifreleme sitemlerinin baş harfleridir,şu an için bize lazım olan Fixed cw yani F dir.Hex editorde istediğiniz indexin keylerini değiştirebilirsiniz oradan editlemek istediğiniz keyi bulun ve silin yeni keyleri yapıştır yapın,ve diğer editleyeceğiniz keyleride halledin daha sonra bu kısım önemlidir.

Hex editorde yaptıklarımızı kaydetmeden önce bloğun ismini kopyalıyoruz.Diyelim ki bloğun ismi bu şekilde ''B-000_O-00770783_C-00002296_D-00003840_D'' bunu aynen kopyalıyoruz ve hex editoru save edip kapatıyoruz.Ve bloğumuzun ismini kopyaladığımız isimle değiştiriyoruz aynısı olabilir siz yine değiştirin.Daha sonra yazılımın içinde bulunan eski *** bloğunu oradan seçerek temizle1 e basıyoruz ve bloğu silmiş oluyoruz.Daha sonra radiacta yamalar kısmına geçiyoruz burası çok önemli bi kısımdır yanlış bi harekette cihaz gümmmm.Sol taraftan bloğumuzu seçiyoruz ve hiçbişeye dokunmadan sikiştir diyoruz.Evet bloğumuz yazılıma enjekte edilmeye hazır hale geldi. Daha sonra sıkıştırdığımız bloğu sağ alttan seçiyoruz ve sol taraftanda yazılımımızı seçiyoruz daha sonra herşey tamamsa yama diyoruz işlem bu kadar radiac açıp kapatıp bloğu tekrar orada göreceksiniz,Bu şekilde *** editleme yapabilirsiniz,Kolay gelsin. Bu anlatım Türkiye'de bi ilktir bizi takip etmeye devam edin.
    bilgilendirme için sağol birader...bakarsın bende bigün oturur radiac tools ta mucizeler yaratırım....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence hemen şimdi başlamalısın Kaon cihazların genç yeteneklere ihitiyacı var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bence hemen şimdi başlamalısın Kaon cihazların genç yeteneklere ihitiyacı var.
    ülen genç olan sensin,benim genç tarafımmı kalmış... ...üstelik zaman problemim var ve her işi erbabı yapsın...oturup radiac toolsta yazılım editlemek benim için olsa olsa kendi kendini tatmin olur...çünkü işin erbabı ben değilim ve her işin kendine göre bir püf noktası vardır...o püf noktasını özümseyebilen insanlar zaten o işin erbabı olur....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ülen genç olan sensin,benim genç tarafımmı kalmış... ...üstelik zaman problemim var ve her işi erbabı yapsın...oturup radiac toolsta yazılım editlemek benim için olsa olsa kendi kendini tatmin olur...çünkü işin erbabı ben değilim ve her işin kendine göre bir püf noktası vardır...o püf noktasını özümseyebilen insanlar zaten o işin erbabı olur....
    Resimli anlatım eklenmiştir,kolay gelsin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çalışmalarınızda başarılar dilerim sevgili habib kardeşim bu foruma emeğin çok sevgilerimle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı savaş17 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çalışmalarınızda başarılar dilerim sevgili habib kardeşim bu foruma emeğin çok sevgilerimle
    Rica ederim forum hepimizin,Umarım işine yarar.. : )

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar..
    Radiac Tools programı için gerekli olan Sayı Dönüştürücü programını nasıl temin edebiliriz ?
    Teşekkürler.

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri