REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
50 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Sunny - Kaon 30 Temmuz Yazilimlari Polsat Ok Tps Auto Cyrtoworks Ok New Bİss Ok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazım 7010dz. yazılımı yüklemeye çalışıyorum ama fail hatası veriyor ne yapabilirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şuan için çalışmıyor cı bölümü aktif yazılımlar kaonteam tarafından en kısa zamanda sizlerle olacak..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın snpy usta 1030 lara tps au yazlımlarını versen çok süper olacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam ora uydu cıhazım var su teknık özelliklerde sunny yazılımlarını yukleye bılrmıyım?? MODEL:ye 2005 dcız. İNFO:10,05,21-D245.S/W :V02 00.07 H/W: V12.C1.A5.LOADER:V2.1.9V4 özeliklerinde hangı programı yükleyecegim ve hangı program ile acıklamalı olarak bana bu konuda yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler snopy yine bir numarasın hoşgeldin safa geldin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

alakan için teşekkürler snopy üstadım sabırla bekliyeceğiz saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne farki var kaon teamden bu yazılımların alt yazı ve teletext varmı saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı İKRAM Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam ora uydu cıhazım var su teknık özelliklerde sunny yazılımlarını yukleye bılrmıyım?? MODEL:ye 2005 dcız. İNFO:10,05,21-D245.S/W :V02 00.07 H/W: V12.C1.A5.LOADER:V2.1.9V4 özeliklerinde hangı programı yükleyecegim ve hangı program ile acıklamalı olarak bana bu konuda yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim

ilk önce kuru kafa yani ( BL219v4 ) yükleyeceksin sonra kup 230 ile kaonteamtr hw 12 c1 a5 yazılımı yükleyeceksin hepsi bu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ugur26 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın snpy usta 1030 lara tps au yazlımlarını versen çok süper olacak
    şuan ona ugraşıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta bu yazılımın 5.8.186 versiyon KAON yazılımından farkı nedir??aynı yazılım değil dimi??bunun versiyonu kaç??

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri