REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/5 İlkİlk 12345
50 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Sunny - Kaon 30 Temmuz Yazilimlari Polsat Ok Tps Auto Cyrtoworks Ok New Bİss Ok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı olsun snopy efsanesi tekrar geri döndü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam cevabına tesekkur ederim kuru kafa kup 230 nereden ındırecegız kuru kafayı hangı programla yukleyecegım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam kuru kafa ile kup 230 nereden ındırecegım bırde kuru kafa hangı programla yukleyeceyım hocam ben yukleme konusunda bılgım yok cıhaz reset mavı tus bırseyler yazıyor ?? acıklamanı yazarsanız memnun olurum tesekürler
    Konu İKRAM tarafından (30-07-2007 Saat 20:26 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam,paylaşım için tşk,Sağlıcakla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

snopy hoş geldin inan bir geldın tam geldin 1030 larada bir çözüm getırsen çook iyi olacak çook sağol

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart no av

ksc 511 12-01-a5 yazılımını yükledim fakat no av yazıyor yardımcı olursanız sevinirim emeği geçenlere şimdiden teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı İKRAM Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam kuru kafa ile kup 230 nereden ındırecegım bırde kuru kafa hangı programla yukleyeceyım hocam ben yukleme konusunda bılgım yok cıhaz reset mavı tus bırseyler yazıyor ?? acıklamanı yazarsanız memnun olurum tesekürler
    bakın forumda kuru kafa mevcutdur Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. kendi zaten program açıyorsunuz ve sonra cihazı açıyorsunuz kendi yüklüyor.. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam kusura bakma senı rahatsız ediyorum BL219v4 bın dosyası bu dosya kendı yukler dıyorsun anlayamadım
    ? bırde kup 230 ındırmek ıcınde lınk verırmısın talımat 2006 oldugu ıcın kuru kafa ıle ılgılı konu yok teşekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

normal sunny yada kaon menüsüne de editleseniz şunları ne kadar güzel olacak...stream yada ispanya menüsü güzel değil yinede emeğinize sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılımlar 19 temmuz yazılımlarının aynısıdır güncel keyler editlenmiştir,ayrıca yazılımlarda reklam olduğu için linkde editlenmiştir konu da kapanmıştır
    Konu l@zista tarafından (30-07-2007 Saat 22:12 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 5/5 İlkİlk 12345

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri