Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon
57 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Dsmart Bomba Gİbİ Gelİyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Star avrupa yayınında maçlar yok.Yani diger şifreli yabancı kanallar yayınlıyor diye.Star şifrelenebilir bunuda dogan grubu yapar arkadaşım.TV 8 Nasıl maçlarda şifreleniyorsa tv8 şifreliydi ama normal anten ve digiturkte acıktı buda böyle olabilir..
    serkan hocam bu uefa yla yapılan anlaşmada
    açık kanaldan yayın yapacağını tahhüt etmiş
    yani her hangi bir kodlama söz konusu değil
    ama turkiyede her şeyi ihlal edebiliyor doğan
    medya uefaya da yapabilirmi sanmam selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar, şimdi çıkıp fenerin maçlarını şu cihazla ,gs ninkini bu cihazla ,bjk nınkinide öbür cihazla verecez deseler hepsinidemi alacağız.yeter artık akıllı olalım kapitalist düzenin uşakları daha doğrusu ağaları semirmesi için bir reklam iki yalana bu kadar çene yormak vede para akıtmak yanlış.elbet seyredelim ama millet hayrına makul olsun ki bakalım.hem bu kadar lüksü düşünüyorsak,mahallemize,ilimize,ülkemize,dünyaya bakalım.yardıma muhtaç o kadar çok insan varki,ama onun reklamı yok.gücümüz bunlara yetsin.yoksa kapitalizmin asalak kenelerine değil,birde bakmışınız milletce kırım-kongo olmuşuz.(biraz da espri)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ESES-58 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar, şimdi çıkıp fenerin maçlarını şu cihazla ,gs ninkini bu cihazla ,bjk nınkinide öbür cihazla verecez deseler hepsinidemi alacağız.yeter artık akıllı olalım kapitalist düzenin uşakları daha doğrusu ağaları semirmesi için bir reklam iki yalana bu kadar çene yormak vede para akıtmak yanlış.elbet seyredelim ama millet hayrına makul olsun ki bakalım.hem bu kadar lüksü düşünüyorsak,mahallemize,ilimize,ülkemize,dünyaya bakalım.yardıma muhtaç o kadar çok insan varki,ama onun reklamı yok.gücümüz bunlara yetsin.yoksa kapitalizmin asalak kenelerine değil,birde bakmışınız milletce kırım-kongo olmuşuz.(biraz da espri)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konu çok başka yerlere çekildi ama size şunu söylim kesinlikle reklam amaçlı açmadım bu konuyu.bilgilendirmek reklam yapmaksa daha ben ne söylim ..aydın doğan benim babamın oğlu değil kalkıpta dsmartın reklamını yapayım...
    Ehmedé Xane

Kullanıcı Bilgi Menüsü

turk takımlarını nasıl olsa ans televızyonu da verıyor.artı sıfrelı yabancı kanallardan da takıp edılebılır.dogan grubuna hıc guven olmaz.ıstedıklerı kadar sıfrelesınler.onemlı olan turkıye super lıgı kardesım gerısı yalan.bı sekılde ızlenır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sirus uydusunda şampyonlarligi yayınlayan bir kanal var bizde orda serderiz ben uydu satcısıyım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herkese merhaba ben şunu söyleyecektim şampiyonlar ligi maçı hotbird uydusndan hangi kanal ile seyredebilirim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İsviçre kanalları sf 1 sf 2 ts1 ts2 bu kanallar yayınlıyor...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

az kaldı boş dolu olduğu yakında ortaya çıkar nasıl olsa şampiyonlar ligi deniyor uefa yanında cabası beklemek gerekir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet bende arkadaşa katılıyorum ve hazırlık maçlarında dahi şifre uygulayan bi grup varmı ?başka acaba diye düşünmeden edemiyorum

Sayfa 3/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri