Arkadaşlar D-Smart cihazları piyasadan çekildi bulunmuyor nedenini bilen varmı?
Teşekkur: 0
Arkadaşlar D-Smart cihazları piyasadan çekildi bulunmuyor nedenini bilen varmı?
ben daha öncede söyledim
paralı yayına hayır
ya arkadaşlar burada neyin muhabbetini yapıyorsunuz ben kesinlikle anlamıyorum.burada d smartı kötüleyen arkadaşları çoğu ,geçende maçlar feed yayından şifresiz verildiğnde hepsi fazla konuşmayalım da feed yayını d smart yöneticileri duymasında hemen kapatmasınlar.ben bu kadar seviyesiz muhabetti burada görüyorum.bir konu hakkında başlık açılıyor başlığın anlamına bakılmadan hemen birisi oradan çıkıyor işte dsmart böyle kötü aydın doğan böyle biri... diye gidiyor.bakın her başlığın sonu aynı noktada buluşuyor.bırakın insanlar kendi özgür iradelerini kullanarak seçimlerini yapsınlar.burada d smart hakkında atıp tutanların yarısının bu konuda menfaatleri zedelenmiştir.diğer bir kısmının bu konuyla ilgili hiçbir bilgisi yoktur ama maksat atıp tutmak olsun yeter adamlar maçları yayınlıyorlar burada atıp tutan arkadaşlara da bakıyorum da neolur maçlar da açsanız da seyretsek diyorlar.ben bunu da anlayamıyorum.ben konu sorumlularına sesleniyorum kişilerin herbaşlık altında her yorumu yapabilmelerinin önüne geçilsin.o zaman bir başlığın diğer başlıktan hiçbir farkı kalmıyor.hepsinin sonuçta ortak buluştuğu yer aynı oluyor.
ben bi d-smart ti yakından inceledim aslında güzel ama bir çok eksiği war ayrıca ş.ligi maçlarını star tv geçen yıllardaki gibi şifresiz & canlı olarak ekranlara getirecek anlıyacağınız d-smart uzun wadede ii olabilir ama kısa wadede asla kullanılamaz.
Benim anlamadığım bu sinema kanalları olayı?Ben d smartta sinema kanalı falan göremiyorum.Movie smart 1-2 kastediliyorsa onlara sinema kanalı demek için insanın aklından zoru olması lazım
nerde tps ler ..polsatlar ..geçin bunları merask etmeyin yakında d+ ve cabolar d-smartta balonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..en büyük tv sansui free tv yani açık ..daha önce filmi başka başrol oyuncuları ile izledik...dogan grubuna selam ..herkesin elindeki kendi uydu cihazıyla YOLA DEVAM ....
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri