Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon
57 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Dsmart Bomba Gİbİ Gelİyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bu Dsmart ücretsiz değil miydi.Şimddi neden ücret almaya başldılar..:49:
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emre86 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Benim anlamadığım bu sinema kanalları olayı?Ben d smartta sinema kanalı falan göremiyorum.Movie smart 1-2 kastediliyorsa onlara sinema kanalı demek için insanın aklından zoru olması lazım
    tamamiyle katılıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım kaçkere yazdım hbo1 ve hbo2 kanalları çok kısa bir süre sonra yayına başlayacak diye siz halen movesmart1-2 den bahsediyorsunuz
    Ehmedé Xane

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu iğrenç cihazı kesinlikle almayın elinizde patlar başlık iyi olmuş ama bomba farklı elinizde sansui gibi free tv gibi olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bilgin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar bu Dsmart ücretsiz değil miydi.Şimddi neden ücret almaya başldılar..:49:
    ücreti bizler fazla seviyoruz ondandır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Slm arkadaşlar bi ara aziz nesin bu millet aptal demişti de herkes mana buldu ama ben artık bulmuyorum haklı çünkü iş yerimde 10 adet d-smart sattım bi dağa bulamadım yok satıyoz günde 50 kişi sorar hale geldi hiç güzel bi sistem değil aslında kanal taşıması yok avrupa uydusunda az kanal çekiyo şifrede kırmıyo bir iki maç için bu çihazları almaları bence salaklık bu millet kaşındıkca daha çok d-smartlar çıkar..........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı atilla44 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Slm arkadaşlar bi ara aziz nesin bu millet aptal demişti de herkes mana buldu ama ben artık bulmuyorum haklı çünkü iş yerimde 10 adet d-smart sattım bi dağa bulamadım yok satıyoz günde 50 kişi sorar hale geldi hiç güzel bi sistem değil aslında kanal taşıması yok avrupa uydusunda az kanal çekiyo şifrede kırmıyo bir iki maç için bu çihazları almaları bence salaklık bu millet kaşındıkca daha çok d-smartlar çıkar..........
    evet sana katılıyorum.ayrıca GS maçıda şu anda lig tvdede var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

biz millet olarak herşeye balıklama dalarız sonrada çakılıp kalırız...............

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu çihaz benim için beş para etmez bide yok satıyo millet kendini vazla reklamlara kaptırdı oda ne istediğini bilmiyo garibim 2 maça bakıcak 300 ytl bayılacak sevgili vatandaşlarım kendinize gelin kendinize dağa önce cine 5 vardı noldu tele on vardı noldu sansui vardı noldu bi maça bakıcan bitince sonuçlarını zaten bütün tv ler özet veya tekrarını yayınlıyorlar hemen izlemesen ölürmüsün yani bu millet eşek olursa semer vuran çok olur çok.............
    Konu atilla44 tarafından (25-08-2007 Saat 13:04 ) değiştirilmiştir. Sebep: yazılarınıza dikkat ediniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Klasik doğan grubu hizmetleri...Yalan yanlış reklamlarla bilinçsiz müşteriyi kandırıyorlar...Adamların amacı zaten hiç çanak anteni olmayan ve kırsal kesimde yaşayan(kandırması kolay) müşteriyi ucuz olan 300 YTL ): D-smarta yönlendirmek...İsteyen alır tabi...ama dikkat edin Sansuı free tv gibi elinizde patlamasın...Saygılarımla...

Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri