Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon
57 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: Dsmart Bomba Gİbİ Gelİyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben bi d-smart ti yakından inceledim aslında güzel ama bir çok eksiği war ayrıca ş.ligi maçlarını star tv geçen yıllardaki gibi şifresiz & canlı olarak ekranlara getirecek anlıyacağınız d-smart uzun wadede ii olabilir ama kısa wadede asla kullanılamaz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benim anlamadığım bu sinema kanalları olayı?Ben d smartta sinema kanalı falan göremiyorum.Movie smart 1-2 kastediliyorsa onlara sinema kanalı demek için insanın aklından zoru olması lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emre86 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Benim anlamadığım bu sinema kanalları olayı?Ben d smartta sinema kanalı falan göremiyorum.Movie smart 1-2 kastediliyorsa onlara sinema kanalı demek için insanın aklından zoru olması lazım
    arkadaşım benim bahsettiğim sinema kanalları hbo1 ve hbo2 kısa bi zamanda yayında olacak
    Ehmedé Xane

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emre86 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tamamiyle katılıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nerde tps ler ..polsatlar ..geçin bunları merask etmeyin yakında d+ ve cabolar d-smartta balonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..en büyük tv sansui free tv yani açık ..daha önce filmi başka başrol oyuncuları ile izledik...dogan grubuna selam ..herkesin elindeki kendi uydu cihazıyla YOLA DEVAM ....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bu Dsmart ücretsiz değil miydi.Şimddi neden ücret almaya başldılar..:49:
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bilgin Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar bu Dsmart ücretsiz değil miydi.Şimddi neden ücret almaya başldılar..:49:
    ücreti bizler fazla seviyoruz ondandır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım kaçkere yazdım hbo1 ve hbo2 kanalları çok kısa bir süre sonra yayına başlayacak diye siz halen movesmart1-2 den bahsediyorsunuz
    Ehmedé Xane

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu iğrenç cihazı kesinlikle almayın elinizde patlar başlık iyi olmuş ama bomba farklı elinizde sansui gibi free tv gibi olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yakupyurt Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bu iğrenç cihazı kesinlikle almayın elinizde patlar başlık iyi olmuş ama bomba farklı elinizde sansui gibi free tv gibi olur
    :46::46:

Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri