Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/6 İlkİlk 123456
57 sonuçtan 51 ile 57 arası

Konu: Dsmart Bomba Gİbİ Gelİyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı atilla44 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Slm arkadaşlar bi ara aziz nesin bu millet aptal demişti de herkes mana buldu ama ben artık bulmuyorum haklı çünkü iş yerimde 10 adet d-smart sattım bi dağa bulamadım yok satıyoz günde 50 kişi sorar hale geldi hiç güzel bi sistem değil aslında kanal taşıması yok avrupa uydusunda az kanal çekiyo şifrede kırmıyo bir iki maç için bu çihazları almaları bence salaklık bu millet kaşındıkca daha çok d-smartlar çıkar..........
    siz millete salak demeden önce konuşmasını öğrenin.(daha kelimesine dağa diyen birisinin bence başkasına salak demeye hakkı yok)
    birde esnaflığı öğrenin.esnaf adam ekmek yediği insanlar için salak demez.ekmek yediğin kaba pislersen sen çok daha kötü olursun.dikkat et!!!!
    Konu scob tarafından (25-08-2007 Saat 23:07 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı scob Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    siz millete salak demeden önce konuşmasını öğrenin.(daha kelimesine dağa diyen birisinin bence başkasına salak demeye hakkı yok)
    birde esnaflığı öğrenin.esnaf adam ekmek yediği insanlar için salak demez.ekmek yediğin kaba pislersen sen çok daha kötü olursun.dikkat et!!!!
    arkadaşım aynen katılıyorum olayı bilende bilmeyende yazıyor
    Ehmedé Xane

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı scob Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Alıntı seyitcan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım aynen katılıyorum olayı bilende bilmeyende yazıyor
    atilla44 çok haklı...millet herşeye balıklama atlıyor...ellerinde patlayacak olan bi mal olduğu baştan beri belli..adam sattığı halde rahatsızlık duyuyor bundan..sonuçta piyasa ile rekabet edebilmek için yeni ürünleride dükkanında bulundurmak mecburiyetinden kaynaklanıyor bu durum....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yakupyurt Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bu iğrenç cihazı kesinlikle almayın elinizde patlar başlık iyi olmuş ama bomba farklı elinizde sansui gibi free tv gibi olur
    :46::46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

--------------------------------------------------------------------------------

mac sevdasına ne hallere düştük eskilere gidelim cine5 superspor teleon star dijital dijitürk sansuı free tv d-smart
    neolacak biz evlere cihazmı dolduracağız nerde mac oraya koş bıraz bizi düşünün
    ticarette kar etmek esas amaçtır ama göz göre göre kazıklamak
    doğruluk dürüstlük hazinedir dediler -- aradım bulamadım onuda çalmışlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haklısın hepimiz için hayırlısı
    Ehmedé Xane

Kullanıcı Bilgi Menüsü

doğru kardeşim bunlar insanı kontur almadan wc ye bile sokmazlar kahrolsun d smart ve soyan gurubu

Sayfa 6/6 İlkİlk 123456

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri