REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/6 123456 SonSon
57 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Dsmart Bomba Gİbİ Gelİyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Dsmart Bomba Gİbİ Gelİyor

şampiyonlar ligigrup maçları ve yeni aboneler için sinema salonları 3 AY BEDAVA
    Ehmedé Xane

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı seyitcan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Selam şampiyonlar ligi grup macları startv de degilmi o on eleme olmasın veya hazırlık karsılasmalarını şampiyonlarligi grup macı diyemi yedirecekler ama kusura bakmasınlar yemezler

Sinema salonundan kastettigin ney anlamadım moviesmart1-2 hangisi hiç film koymasalar daha iyi

Loca1-2 kanalalrıda daha yayına baslamadı baslayacak gibide durmuyor

AYRICA BİR KAYNAK GOSTERİRSEN SEVİNİRİZ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Anlat anlat heyacanlı oluyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı seyitcan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    zannedersem arkadaş d smart bayisi bsaksanıza agzı kullaklarında bi kaynak verde bizde açalım agzımızı d smartın bi halt yiyecegi yok bu piyasada sadece ortalıgı bulandırıyo cihaz satmak için arkadaşım geçen gün almış o kadar alma dedim pişman olcan dedim dinlemedi almış cihaz beş para etmez maçlar dolayısıyla almış o da kanmış anlayacagınız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şampiyonlar ligi star da sanırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şampiyonlar ligi star da sanırım
    dogru starda ancak dsmart startv yi sizce şifreleyebilirmi turksat uzerinden bunu yapabilirmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı @DnA Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dogru starda ancak dsmart startv yi sizce şifreleyebilirmi turksat uzerinden bunu yapabilirmi
    mtv türkiye tpsinden yayın yapan nicelodeonu şifreliyorlar gerisini sen düşün

Kullanıcı Bilgi Menüsü

d smart kendini kazıklat

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar 2009 kadar star tv şifresis yayın yapmak zorunda çünkü anlaşması var ayrıca uefa kupasınıda shov tv yle ortak veriyor kanal d yani sizin anlayacağınız gibi 2009 kadar sorun yok derim ben sizce

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cinbo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar 2009 kadar star tv şifresis yayın yapmak zorunda çünkü anlaşması var ayrıca uefa kupasınıda shov tv yle ortak veriyor kanal d yani sizin anlayacağınız gibi 2009 kadar sorun yok derim ben sizce
    Star avrupa yayınında maçlar yok.Yani diger şifreli yabancı kanallar yayınlıyor diye.Star şifrelenebilir bunuda dogan grubu yapar arkadaşım.TV 8 Nasıl maçlarda şifreleniyorsa tv8 şifreliydi ama normal anten ve digiturkte acıktı buda böyle olabilir..
    Konu Admin tarafından (30-07-2007 Saat 23:17 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 1/6 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri