þampiyonlar ligigrup maçlarý ve yeni aboneler için sinema salonlarý 3 AY BEDAVA
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
þampiyonlar ligigrup maçlarý ve yeni aboneler için sinema salonlarý 3 AY BEDAVA
Ehmedé Xane
Selam þampiyonlar ligi grup maclarý startv de degilmi o on eleme olmasýn veya hazýrlýk karsýlasmalarýný þampiyonlarligi grup macý diyemi yedirecekler ama kusura bakmasýnlar yemezler
Sinema salonundan kastettigin ney anlamadým moviesmart1-2 hangisi hiç film koymasalar daha iyi
Loca1-2 kanalalrýda daha yayýna baslamadý baslayacak gibide durmuyor
AYRICA BÝR KAYNAK GOSTERÝRSEN SEVÝNÝRÝZ
Anlat anlat heyacanlý oluyor
zannedersem arkadaþ d smart bayisi bsaksanýza agzý kullaklarýnda bi kaynak verde bizde açalým agzýmýzý d smartýn bi halt yiyecegi yok bu piyasada sadece ortalýgý bulandýrýyo cihaz satmak için arkadaþým geçen gün almýþ o kadar alma dedim piþman olcan dedim dinlemedi almýþ cihaz beþ para etmez maçlar dolayýsýyla almýþ o da kanmýþ anlayacagýnýz![]()
þampiyonlar ligi star da sanýrým
d smart kendini kazýklat
arkadaþlar 2009 kadar star tv þifresis yayýn yapmak zorunda çünkü anlaþmasý var ayrýca uefa kupasýnýda shov tv yle ortak veriyor kanal d yani sizin anlayacaðýnýz gibi 2009 kadar sorun yok derim ben sizce
Star avrupa yayınında maçlar yok.Yani diger şifreli yabancı kanallar yayınlıyor diye.Star şifrelenebilir bunuda dogan grubu yapar arkadaşım.TV 8 Nasıl maçlarda şifreleniyorsa tv8 şifreliydi ama normal anten ve digiturkte acıktı buda böyle olabilir..
Konu Admin tarafýndan (31-07-2007 Saat 00:17 ) deðiþtirilmiþtir.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri