Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: O Yýldýz Crespo

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart O Yýldýz Crespo

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Önceki gün "Çok ünlü bir yýldýz daha transfer edeceðiz" diye söz veren Fenerbahçe Baþkaný Aziz Yýldýrým'ýn gönlündeki isim, Ýnter'de kiralýk olarak forma giyen Hernan Crespo... Sarý-Lacivertliler, bonservisi Chelsea'de olan Arjantinli yýldýz için ataða kalktý.

Fener'in hedefi Crespo

Sarý-Lacivertliler'in geçtiðimiz günlerde tecrübeli yýldýzla görüþtü ðü ve olumlu yanýt aldýðý iddia edildi... Inter'li Adriano için de giriþimlerini sürdüren yönetim, Zigic ile John Carew'i de yedekte tutuyor.

Mutlu son çok yakýn
    Transferde adeta fýrtýna öncesi sessizlik yaþayan Fenerbahçe'de Baþkan Aziz Yýldýrým'dan önemli mesajlar geldi.. Yýldýrým, yýldýz bir futbolcuyu kadrolarýna katmak için çalýþtýklarýný belirterek, "Kýsa süre içerisinde mutlu sona ulaþacaðýmýza inanýyorum" diye konuþtu. Baþkan'ýn bu sözlerle Inter'de forma giyen Hernan Crespo'yu ima ettiði ortaya çýktý. Fenerbahçe'nin Arjantinli yýldýzla bir süredir temasta olduðu belirtiliyor.

Bonservisi Chelsea'de
    Bonservisi Chelsea'de bulunan Arjantinli yýldýz, geçtiðimiz sezon baþýndan beri Inter'de kiralýk olarak forma giyiyor. Sarý-Lacivertliler'in Ýtalya'da mutsuz olan Crespo'yla Milano'da bir ön görüþme yaptýðý ve olumlu yanýt aldýðý iddia ediliyor. Tecrübeli golcünün transferi için büyük çaba harcayan F.Bahçe, Adriano ýsrarýný da sürdürüyor. Asbaþkan Ali Yýldýrým ve R.Carlos'un menajeri Pasaliç, süper Sambacý'yý ikna etmeye çalýþýyor.

1 hafta içinde bitecek
    Görüþmelerden olumsuz sonuç çýkma ihtimalini de göz önünde bulunduran yönetim, alternatif isimlerle temasýný da kesmiyor. Asbaþkan Mahmut Uslu'nun Racing Santarner'de forma giyen Nicola Zigic ve Aston Villa'lý John Carew'le masaya oturduðu belirtiliyor. Þampiyonlar Ligi 3. ön eleme turuna yeni transferi yetiþtirmeyi hedefleyen Fenerbahçe'nin bir hafta içinde yeni forvetini basýna açýklamasý bekleniyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

crespo iyi futbolcu...alırlarsa sağlam iş yaparlar...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben pek umutlu değilim ama eğer gelirse çok büyük transfer olur.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

büyük transfer

Kullanýcý Bilgi Menüsü

crespo iyi futbolcu ama daha avrupadan gelmez kanımca onun için varsa yoksa seria

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri