REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
32 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: dıgıturkte muhteşem kampan ya lig tv ve aİlecek paketi izle uydu alıcısı bedavaya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vestel de çalışan arkadşlar cihazın atıklardan yapıldığını söyliyor ne harikası yav
    üstelik aktivasyon da alıyorlar daha geçen gün benim üst kata taktılar
    işin enteresan yanı benden yardım istemeleri teknik açıdan dt ciler neyse

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serkanaydin83 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    LİG TV İZLEMENİN TEK AVANTAJLI YOLU BU
    Dreambox ???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya boşverın arkadaşlar ya yeter dıgıtürkün dezgahı 40 ytl olan fta cıhazları mıllete 240 ytl itelıyorlar normal bır dıgıtal uydu alsanı 50 60 ytl cıvarı herkezın bedava ızledıgı kanalları dıgıtürk mıllete 240 ytl ızletıyor gözünüzü açın arkadaşlar yeter

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serkanaydin83 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    LİG TV İZLEMENİN TEK AVANTAJLI YOLU BU

al kart paylaşımlı bir cihaz ver yılda 70 ytl ücretli servere daha sonra internetten paylaşımla full digitürk seyret diye insanın aklından geçmiyo değil hani en avantajlı yol olarak
    (büyük harflerle yazmanın da bağırmak olduğunu hatırlatırım digitürk bayisi arkadaşa )

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı patriot Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    al kart paylaşımlı bir cihaz ver yılda 70 ytl ücretli servere daha sonra internetten paylaşımla full digitürk seyret diye insanın aklından geçmiyo değil hani en avantajlı yol olarak
    (büyük harflerle yazmanın da bağırmak olduğunu hatırlatırım digitürk bayisi arkadaşa )

arkadaşım dıgıturk bayisi olabilirim ama kesinlikle bağırma gibi bir maksatım yok benim amamcım reklam falanda deyil sadece böylebir kampanya var forum kardeşlerimiz faydalansın diye yazdık senin cihazın vardır ücretsiz platform lardan yararlanıyorsundur lig tv gibi bir ihtiyacın yoktur eyvallah ama böyle hitamlar yapma ayıp denen bişey var herkez faydalansın diye yazdım onları ama birdaha yazmam foruma bir faydamız olsun dedik ama hataymıs :46:
    Konu serkanaydin83 tarafından (12-08-2007 Saat 15:29 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

digiturkun yeni kakampanyası lig tv ve ailecek paketi ayda 41,90 ytl makina parası ödeme yok sadece sadece kullanım bedeli ödeyin cihaz bedavaya gelsin bilgi için diğer bölgeler 02124737373
    SADECE 16 AY TAHÜT ŞART
    BALIKESİR DIGITURK BÖLGE BAYİİ
    MELİS DİJİTAL balıkesirde olanlara 2447678-2447646
    :45:

:45:
    Kart modülile sadece LİG TV 'ye abone olmayı neden kaldırdı acaba ?
    maç meraklıları nasıl olsa min 40 YTL paketede üye olur bunuda unutur bizde 40 YTL'lik paketten 16 ay garantili üye kapmış oluruz 2008'deki ihaleye daha rahat gireriz mantığı güdülüyor ama benim gibi buna tepki koyanlar CİNE5'i bitirdiği gibi Digitürk'üde bitirirler,
    Bu kadar aç gözlülük olmaz bırakın isteyen sadece istediği hizmeti alsın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım aktivasyon üçreti yok diyorsunuz ama digitürk kampanyasın da Turksat 1C uydusuna bakan çanak anteniniz var ise peşin 30 YTL aktivasyon ve kurulum ücreti, çanak anteniniz yok ise sadece 75 YTL çanak anten ve kurulum ücreti ödemeniz gerekmektedir.
    aşağıdaki linten bakabilrsiniz
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ailecek paketi lig haricinde diğitürke ait hangi yayınları kapsıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

almayın slm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın digitürk satıcısı ben şimdi kendi modulum ile sadece turksattan ligtv yi izliyorum. bundan sonra izlemeye devam edecekmiyim tabii aylık ücreti ödeyerek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sinan1974 tabiki izleyeceksin bende senin gibi kendi cihazımla izliyorum destekli cihaz ile ve sorun yok devam

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri