REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
32 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: dıgıturkte muhteşem kampan ya lig tv ve aİlecek paketi izle uydu alıcısı bedavaya

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihaz mini dvb 4000 özelligi taşıyor yazılım atınca ***** ve diğer şifreli kanalları açıyor ama modül dekteklemiyor ve kart çalışmıyor çünki bunların destekli yazılımı yok ama enkısa zamanda bu foruma güncel yazılımını bizzat ben koyacağım
    cihaz mini dvb 4000 fta yazılımıyla gayet iyi çalışıyor ama dediğim gibi modül ve kart aut

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu anda dıgıturkun bütün cihazlarını vestel çıkarıyor ve problemsiz de çalışıyor dcr 3900 dcr 3001 sanny ve humax ta çıkardı ama problem yaratıyordu sannyle anlaşma yapmadılar humax ve vestele devam cihaz sorunlu yada kötü olsa üretim olmaz saygılarımla bu yazdıklarım sadece bilgilendirme maksatlıdır yanliş anlamayın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serkanaydin83 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şu anda dıgıturkun bütün cihazlarını vestel çıkarıyor ve problemsiz de çalışıyor dcr 3900 dcr 3001 sanny ve humax ta çıkardı ama problem yaratıyordu sannyle anlaşma yapmadılar humax ve vestele devam cihaz sorunlu yada kötü olsa üretim olmaz saygılarımla bu yazdıklarım sadece bilgilendirme maksatlıdır yanliş anlamayın
    :45::45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı serkanaydin83 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yok kardeş yanlış algılamadık zaten...mesele şu ki vestel in ana işi digital receiver değil...bu firmalar(vestel,beko ,arçelik vs) piyasaya çıkan her üründen kendileride üretiyorlar...bu onların ticari duruşudur..saygı duyarım...ancak esas işi digital receiver olan firmaların (KAON,Dreambox vs)cihazlarıyla rekabet edemezler ve cihazları bizim gibi uydu kullanıcılarını pek tatmin etmez...cihazları ancak digitürk gibi belirli formatlarda sağlıklı iş yapar...demek istediğimiz bu...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mecbur 16 aylıl ücretlenmek zorundayız
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

LİG TV İZLEMENİN TEK AVANTAJLI YOLU BU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vestel cihaz olduktan sonra alanklara aldırmadım cihaz beş para etmez

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kart sistemini bitirdiler sanırsam şimdilerde cihazla birlikte veriyorlar
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

LİG TV İZLEMENİN TEK AVANTAJLI YOLU BU
    Pardon

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihaz mini dvb 4000 özelligi taşıyor yazılım atınca ***** ve diğer şifreli kanalları açıyor ama modül dekteklemiyor ve kart çalışmıyor çünki bunların destekli yazılımı yok ama enkısa zamanda bu foruma güncel yazılımını bizzat ben koyacağım
    cihaz mini dvb 4000 fta yazılımıyla gayet iyi çalışıyor ama dediğim gibi modül ve kart aut

***** ve diğer şifreli kanlaları açıyo derken hangi kanalları kastediniz bilmiyorum ama bu cihaz hiç bişey çözmüyor yani cw desteğinden başka bişey desteklemiyo benim bildiğim kadarıyla , eğer yanılıyosam siz bu kannalrın ismini yazarsanız seviniriz ***** ve diğer şifreli kanalrın ismini

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri