REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: uydu ayarlari

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart uydu ayarlari

selam iyi aksamlar arkadaslar en son kanal listesini yükledim fakat türkiye yayin yapan kanallari izlemek icin ben izledigim eurostar ama ben türkstari izlemek istiyorum neden se uydu ayarlar menüsün de
    türksat 1c 42. E var fakat eurasiasat neden yok

benim uydu alicim next cis usb li

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bensu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam iyi aksamlar arkadaslar en son kanal listesini yükledim fakat türkiye yayin yapan kanallari izlemek icin ben izledigim eurostar ama ben türkstari izlemek istiyorum neden se uydu ayarlar menüsün de

Turksat 1 c ve eurosiasat aynı uydu zaTEN.Forumda guncel liste var onu atın isterseniz.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bensu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

arkadaşım her iki uyduda aynı uydu sayılır yani her ikiside 42 dereceden yayın yapan türksat uydusudur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kosavali günaydin tamam abi cüncel kanallari yüklemistim fakat signal alamadim acabá neden ben skymaster var orada uydulari ekstara sece biliyorum tessekürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

@bensu Benim herzamankı önerim NEXT YE TUM SERI'de önerdiğim YAZILIM'dan sonra cıhazlara HAZIR SETING atılması yerıne cıhazlarınızı kendı isteğinize ve kendi anten sisteminize göre tekrardan komple taratmanizdir cunku cıhazlara setıng atıldiğinda ilk başlar'da veya ilerki zamanlarda cıhazın kanallarında sınyal almama ve kesık kesık göruntu gelmeleri olmaktadır bilgilerinize genede siz bilirsiniz ister cıhazınıza HAZIR SETING atın isterseniz yazımın başinda size anlatiğim KOMPLE taratma olayını yapınız karar sızın şimdiden cıhazınızla hıc sorunlar yaşamadan iyi seyırler dılerım olsada bızler sızlerın sorunlarını cözmek için burdayiz şimdiden kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cevaplar icin tesskürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım o cihazı network tarat bütün kanallar gelsin gelmesse senin çanağında vardır problem olurmu plus da aaaa ayıptır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

12731 / 3333 / V (dikey) şebeke açık tarat

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri