Kayserisporun yeni Transferleri:
Savas Yilmaz:
Orta Saha Oyuncusu Savas Yilmaz Zeytinburnuspordan Kayserispora geldi ve yasi daha sadece 17! Simdiden ilk 11i zorliyacagini söyleniyor. Ayrica Türkiyenin U17 Milli Takimda oynuyor! Gelecege cok parlak bir Futbolcu!
Franco Dario Cangele:
23 yasindaki genc Forvet Oyuncusu Cangele Arjantinde Boca Juniors takiminda oynadi ve gecen sene Sakaryaspora kiralik gitmisti. Martiniz ve Cangele Sakaryaspor güzel performans göstermislerdi. Ayrica Arjantinin U23 Takiminda oynuyor. Eskiden Arjantinin Genc Milli Takiminda Messi ve Tevez ile beraber oynuyordu. Gökhan ile güzel bir ikili olacagani umuyorum.
Mehmet Eren:
25 yasindaki Orta Saha Oyuncusu Eskisehirspordan Erciyesspora Rüzgarin Oglu olarak gelen güzel performanslar gösterdi. Ama bazen yinede biraz tercübesiz kaliyor. Umarim bu tercübeyi kazanip Kayserisporda iyi bir alternatif olacagini düsünüyorum.
Turgay Bahadir:
23 yasindaki genc sag kanat Oyuncusu Avusturyanin ikinci Lig SC Schwanenstadt takiminindan Kayserispora geldi. Kampda güzel performans göstererek Teknik Direktörün gözüne girdi. Bu durumla sag kanati Turgay Bahadira verir ve Mehmet Topuzu ise merkez saga alir.
Koray Cölgecen:
Kocaelispordan 22 yasindaki genc Ic Defans Oyuncusu kampta cok güzel performans gösterdi. Avendano ve Aydin dan sonra iyi bir ic defans Oyuncu olacagini düsünüyorum. Ayrica Türkiyenin U20 Takimininda oynuyor. Gelecegini Parlak görüyorum.
Durmus Bayram:
Ümitlerde oyniyan 21 yasindaki sag kanat Oyuncusu. Sag kanat problemini cözücek gibi görünüyor. Gecen sene kiralik Tayfun Cora ve kiralik Ugur Ucarin yerini iyi dolduracak gibi. Ayrica kampta cok güzel bir performans gösterdi. 21 yasinda oldugu icin gelecegeni cok parlak görüyorum.
Ali Camdali:
23 yasindaki genc Orta Saha Oyuncu Leverkusen ikinci Takiminindan geldi. Medyadan büyük övgüler alan Oyunculardan biridi. Gelecege parlak bir Oyuncu.
Juan Pablo Avendano:
25 yasindaki Arjantinli Stoper Talleres de Cordoba CA Takiminindan geldi. Bu Takim Arjantin Liginde 8. sirada bitirdi. Kayserispor bu Oyuncu Arjantinde izledi ve begendi. Boyu 1.87 olmasida avantajli görünüyor. Cabuk, topu iyi kullanan ve kuvetli bir Oyuncudur. Aydin ile ic defansda iyi bir ikili olacagini düsünüyorum.
Toplam 8 genc Oyuncu transfer edildi. 25 yas üzerine bir Futbolcu yok.
Orta Sahaya 3, Ic Defansa 2, Sag beke 1, Sag kanata 1 ve Forvete 1 Oyuncu Transfer edildi. 4üde Milli Takimlarda oynuyor: Durmus (Ümitler), Cangele (U23), Savas (U17), Koray (U20)
Yer imleri