Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arasý

Konu: Saidou Resmen Kayserispora Transfer Oldu...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Saidou Resmen Kayserispora Transfer Oldu...

Ve Saidou resmen Kayserispor'da

Galatasaray'ýn eski futbolcularýndan Kamerunlu orta saha oyuncusu Alioum Saidou, sarý kýrmýzýlý kuluple yaptýðý görüþmelerin ardýndan kendisini iki yýllýðýna Kayserisporlu yapan imzayý attý. Saidou'nun bugün Ýstanbul'a dönerek, eþyalarýný aldýktan sonra Pazartesi günü Kayseri'de olacaðý ifade edildi.

Galatasaray, Ýstanbulspor ve Malatyaspor'da forma giydikten sonra geçen yýl Fransa'nýn Nantes takýmýna transfer olan Saidou, 31 maçta 90'ar dakika forma giydi. Kayserispor yönetimiyle yaptýðý görüþmenin olumlu bitmesinin ardýndan Fransa'dan uçakla önce Ýstanbul'a daha sonra da Kayseri'ye gelen Saidou, Hilton Kayseri Oteli'ne yerleþti. Daha sonra saðlýk kontrolünden geçirilen Saidou, sarý kýrmýzýlý yöneticilerle yaptýðý son görüþmede de anlaþmaya vardý. Genel Menajer Süleyman Hurma, toplantýdan sonra, "Saidou'yu sezon baþýndan beri istiyorduk. Bonservisi elindeydi. Pazarlýklar bugün sonuçlandý. Kendisine renklerimize kattýk." diye konuþtu.

Çok iyi derecede Türkçe konuþtuðu dikkati çeken Saidou ise, Türkiye'yi çok sevdiði için Fransa, Almanya, Rusya ve Ýsrail takýmlarýndan gelen teklifleri geri çevirerek Kayserispor'u tercih ettiðini vurguladý, "Türkiye'yi ve Türkleri çok sevdiðim için Kayserispor'u seçtim. Kayserispor'la 2 yýllýk sözleþme imzalayacaðým" dedi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Saidou imzayý attý!

Kayserispor, Saidou ile 2 yýllýk sözleþme imzaladý. Onursal Baþkan ve Büyükþehir Belediye Baþkaný Mehmet Özhaseki "Saidou ile orta sahamýz daha da güçlenir" derken, yýldýzý futbolcu da "Mehmet Topuz beni motive etti. Baþarýlý olmak için çalýþacaðým" dedi..
    Kayserispor Onursal Baþkaný ve Kayseri Büyükþehir Belediye Baþkaný Mehmet Özhaseki, makamýndaki törende yaptýðý konuþmada, ''Saidou'yu ben daha önce istemiþtim. O zaman olmadý, Galatasaray'da kalmak istiyordu. Galatasaray da bu futbolcusunu pek vermek istemiyordu. Sonra da bir Malatya macerasý oldu. Ama kýsmet bugüneymiþ. Ýnþallah Saidou burada baþarýlý olur. Kayserispor'un orta sahasýnda bir sorun yok ama Saidou ile orta sahamýz daha da güçlenir'' dedi.

Kayserispor ile 2 yýllýk sözleþme imzalayan Saidou ise ''Kayserispor'un büyük camia olduðunu biliyordum. Ýyi takým kurdular. Ýki yýl önce Galatasaray'da oynarken Kayserispor'u biliyordum. Bir futbolcu her zaman iyi takýmlarda oynamak ister. Mehmet Topuz beni motive etti. Baþarýlý olmak için çalýþacaðým'' diye konuþtu.

Saidou, son olarak Fransa'nýn Nantes takýmýnda oynuyord
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri