Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
22 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: bende artık buradayım hosbulduk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fiesta73 Nickli Üyeden Alıntı
    Çocuk hoş geldin. ama keyif almaya değil birazda keyif vermeye bak.etrafına keyif verirsen senin alacağın keyif iki katına çıkacaktır. Zaten burasıda senin gibi gençlerin yeri.
    Serkan yılmaz!!!! İşte sana ilerde gençlere yönelik görev verebileceğin kaliteli bir delikanlı. yaşı tutuyormu onu bilemem. :spying:
    İyi güzelde ne oldu bir türlü anlayamadım. foruma giremiyordum. her seferinde yanlış şifre diyordu bende en son çare olarak ekestek91 olarak yeniden üye olmak zorunda kaldım. fiesta73 abi bu konuyu halledebilirmisin. yada forumdaki görevli modlar bu konuda bana yardımcı olabilirlermi.:computer:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ekestek91 Nickli Üyeden Alıntı
    İyi güzelde ne oldu bir türlü anlayamadım. foruma giremiyordum. her seferinde yanlış şifre diyordu bende en son çare olarak ekestek91 olarak yeniden üye olmak zorunda kaldım. fiesta73 abi bu konuyu halledebilirmisin. yada forumdaki görevli modlar bu konuda bana yardımcı olabilirlermi.:computer:
    farketmez iki nickini birleştiririz sende 91 li olanı kullan daha karizmatik olmuş. ama şifreni unutma artık.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ama sıfremı unutmadım kı ... nese harbı boyle daha karızmatık tekrar hosbulduk ve burası gercekten cok guzel benım bır sorum olucak
    bana rutbe sıralamasını yazabılırmısınız
    ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ekestek91 Nickli Üyeden Alıntı
    ama sıfremı unutmadım kı ... nese harbı boyle daha karızmatık tekrar hosbulduk ve burası gercekten cok guzel benım bır sorum olucak
    bana rutbe sıralamasını yazabılırmısınız
    ...
    ben senin bir üst katında oturduğuma göre demekki senin üstünüm. diğer rütbeler önemli değildir. takma kafanı sen o rütbelere. kal sağlıcakla. bu tür konularda sormak istediklerini buradan değil yüzyüze olunca sorarsın. sen forumdaki diğer üyelerle buradan yazış bana söyleyeceklerini yukarı gelip söylersin. evdeki herkese selamlarımı söyle. ama yinede seni biraz olsun bu rütbeler konusunda aydınlatayınm. bu forumun en büyük rütbelisi Cabbari hocadır. ona yakın ol gerisini boş ver. kendini ona sevdirdinmi beni bile banlatabilirsin bu forumdan.:spying:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yok fıesta73 senı banlatman oyle bır saygısızlık yapmam yapamam ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hoş geldiniz

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hoşgeldiniz
    iyi eğlenceler
    sevgiler.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet eren demek sen burları anlatıodun bana...
    Konu eraslan tarafından (13-03-2006 Saat 13:46 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım tekrar ve son kez uyarıyorum yazılarına dikkat et...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart aykırı naptımm

neye dikkat edeyim yaa.anlamadım bişeyy...aykırı bişey mi yaptımmm.sadece merak ettim ondan soruyorum

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri