Feldkamp: "Arda'dan memnun değilim"
1 Ağustos, 2007
Özel yaşantısı tartışma konusu olan Arda, Feldkamp'ın gözüne giremedi
Galatasaray teknik direktörü Karl Heinz Feldkamp, aralarında Arda Turan'ın da bulunduğu bazı oyuncuların performansından memnun olmadığını söyledi.
Feldkamp, Boluspor ile yapacakları hazırlık maçı öncesinde bir basın toplantısı düzenledi.
Alman teknik adam, Mehmet Güven, Uğur ve Arda'nın performanslarından memnun olmadığını, bu oyuncuların Boluspor ve Karşıyaka maçlarında ortaya koyacağı performansın önemli olduğunu söyledi.
Hasan Şaş'ı Bolu karşısında orta sahanın sağında oynatacağını belirten Kalli, bir gazetecinin, "Hasan Şaş'ın en iyi oynadığı mevki sol taraf" sözü üzerine, "Hasan Şaş keşke sol tarafta o performansı gösterebilse" dedi.
Feldkamp, geçtiğimiz sezon büyük çıkış yapan Arda'nın, geçirdiği sakatlıktan sonra toparlanamadığını vurgulayarak şunları söyledi:
"Arda geçen sezon son dönemde çok önemli bir sakatlık geçirmiş. O sakatlıktan sonra da tam toparlanamadığını düşünüyorum. İstanbulspor maçında sol tarafta oynadı, oradaki performansından memnun değilim. Henüz tam performansını göstermiyor. Bu dönemde yapacakları benim için daha önemli."
Feldkamp iki transfer yapmak istediklerini, almayı düşündükleri futbolcuların UEFA Kupası'nda görev yapabilecek durumda olacağını ifade etti.
Deneyimli teknik adam, "geçen sezondan hasarlı bir takımı mı devraldınız?" sorusu üzerine "hayır öyle bir felaket görmedim. Geçen seneki hatalar da beni ilgilendirmiyor. Ortada bir gerçek var, geçen sene üçüncü olmuş bir takım devraldım. Herkes hata yapabilir. Ben de yapabilirim. Ama çok hata yaparsanız üçüncü olursunuz" dedi.
Karl Heinz Feldkamp, ideal 11'de yedi oyuncunun yerinin hazır olduğunu söyledi.
Yer imleri