Bu polemiği uzatmayın ve konuşmalarınızda seviyeli olun..! Burası polemik yeri değil bir ankettir millet tartışsın diye açılmadı...!!!!
türK sanat müziği
türk halk müziği
pop müzik
Rock/metal müzik
R&B
jazz
blues
hip-hop
elektronik
özgün müzik
arabesk/fantazi
oyun havaları
Bu polemiği uzatmayın ve konuşmalarınızda seviyeli olun..! Burası polemik yeri değil bir ankettir millet tartışsın diye açılmadı...!!!!
bir adam düşün istiklal marşının yazarı kim???? nereli???? hangi millettendir???? bilmiyor sonrada ben cok biliyorum ayagı kocum tosunum kahve edebiyatı bilmişlik taslıyor.fakat hoş görüyorum cünkü yaşın genc ögrenirsin vaktin var daha acele etme fatih sultan mehmet 12 yaşında tahta cıktı 21 yaşında istanbulu fetih etti.
Rap, Hip Hop tarzı dinlerim. Sagopa Kajmer Favorim![]()
Kulağa hoş gelen tüm müzikleri dinlerim,Rock ve metal hariç.Ağırlıklı olarak arabesk , Türk sanat ve halk müziği dinlerim.
Saygılar
şimdiki yeni popçuları ve yeni şarkıları dinledikten sonra eski türk sanat müziği melodileri insana ilahi gibi geliyor. çok güzel yani. yeni şarkıları beğenmiyorum. ruha hitap etmiyor. sadece millet tepinsin diye afedersin. varmı bir makber? aziz istanbul? eskiler sanatçıymış vesselam. saygılar.
Türk Sanat müziği
Ruhani halime göre güzel olan her türlü müziği dinlerim![]()
İslami Ezgilere bayılırım.(ilahi değil) Favorilerim:
Eşref Ziya, Ömer Karaoğlu...
Club Tribal house Türkçe Remix
dünyada tek Ve harıka parçalaR
ben türk halk müziği dinlerim ama türk sanat müziği vede arabeske laf söylettirmem çünkü onlar bizim kültürümüzü yansıtıyor
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri