Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: En ÇokHangi tür müzikten hoşlanırsınız/dinlersiniz??

Katılımcı sayısı
162. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • türK sanat müziği

44 27.16%
  • türk halk müziği

31 19.14%
  • pop müzik

27 16.67%
  • Rock/metal müzik

10 6.17%
  • R&B

0 0%
  • jazz

2 1.23%
  • blues

2 1.23%
  • hip-hop

9 5.56%
  • elektronik

3 1.85%
  • özgün müzik

9 5.56%
  • arabesk/fantazi

18 11.11%
  • oyun havaları

7 4.32%
Sayfa 2/9 İlkİlk 123456789 SonSon
87 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Hangi Müzikten Hoşlanıyorsunuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tabi herkesin fikirleri görüşleri farklı oluyor.
    ben diğer müziklere karşı değilim...hepsinin kendine has dinleyicisi var...mesela türk sanat müziğinde sadettin kaynak'ın eserleri muhteşemdir...halk müziğinde çok fazla usta mevcut...arabesk müzik dediğin zaman orhan gencebay'ı inkar edemeyiz...bana göre türkiye'nin en önemli notistlerinden ve bestekarlarından birisi ve kendini arabesk kulvarında yoğunlaştırmış...müzikleri değerli yapan o müziğe gönül veren insanların o müziğe yaptığı kAtkılardır diye düşünüyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bulletfromhell Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben diğer müziklere karşı değilim...hepsinin kendine has dinleyicisi var...mesela türk sanat müziğinde sadettin kaynak'ın eserleri muhteşemdir...halk müziğinde çok fazla usta mevcut...arabesk müzik dediğin zaman orhan gencebay'ı inkar edemeyiz...bana göre türkiye'nin en önemli notistlerinden ve bestekarlarından birisi ve kendini arabesk kulvarında yoğunlaştırmış...müzikleri değerli yapan o müziğe gönül veren insanların o müziğe yaptığı kAtkılardır diye düşünüyorum...
    Çok haklısınız..:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tabiki arebesk.gerçi dikkat edilirse yöresel özelliklerimizden dolayı özümüz anadolu kültürüne has olduğu için temelinde çoğunluk arabeske yakındır.Çünkü şarkıda ve sözlerinde duygu olmalıki insan yaşadıklarınla özdeşleştirsin.Öyle değilmidirki en çok tutan pop müzikleri bile sözleri ve ritmi bakımından arabeske yakın olandır.

bir baktımda sen gideli yıllar olmuş
    umutlarım dağların ardında
    hayellerim paramparça
    ve ben kırık dökük
    ne ellerin değer elime
    ne yüzün yüzüme dönük
    kimbilir nerdesin kimbilir ne haldesin........
    :45:ferdi tayfur bir başkadır:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türk sanat müziği aynı zamanda kulağa hoş gelen tüm müzikleride dinlerim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yabancı pop ve eski hard rock (Deep Purple,Rainbow,Uriah Heep vs)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

müzik spor evrenseldir. ama bakıyoruzda burada türklük adına atıp savuranlar önce bizim öz müzigimiz türk sanat müzigi vakit buldukcada digerlerini dinliyoruz demiyor.acaba yabancılar bizim cok sesli 7 iklimden toplanmış bal misali türk sanat musikimizi bizim onları dinledigimiz kadar dinliyormu müzigimizin kıymetini bilelim önce türk sanat sonra bol acılı arap işi arabeks v.s ire v.s ire arkadan gelsin bakalım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Rap, Hip Hop tarzı dinlerim. Sagopa Kajmer Favorim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kulağa hoş gelen tüm müzikleri dinlerim,Rock ve metal hariç.Ağırlıklı olarak arabesk , Türk sanat ve halk müziği dinlerim.
    Saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdiki yeni popçuları ve yeni şarkıları dinledikten sonra eski türk sanat müziği melodileri insana ilahi gibi geliyor. çok güzel yani. yeni şarkıları beğenmiyorum. ruha hitap etmiyor. sadece millet tepinsin diye afedersin. varmı bir makber? aziz istanbul? eskiler sanatçıymış vesselam. saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türk Sanat müziği

Sayfa 2/9 İlkİlk 123456789 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri