G.Saray'ýn yeni golcüsü cuma günü Ýstanbul'da

Galatasaray yönetimi, anlaþtýðý yeni golcüsünü en geç cuma günü Ýstanbul'a getirecek. Yönetici Haldun Üstünel, "Yeni forvetimiz en geç cuma günü Ýstanbul'da olacak" dedi. Haldun Üstünel, Türk basýnýnda tüm Türkiye'ye ilk kez Fotomaç'ýn duyurduðu Pauleta için ise "Pauleta ile görüþüyoruz. Bu doðru. Ama bu transferi henüz bitiremedik. Cuma günü getireceðimiz forvetimiz Pauleta da olabilir baþka bir isim de..." yorumunu yaptý.

Pauleta tamam

"34 yaþýndayým. Futbola veda edeceðim kulübü seçiyorum. Zor bir karar vereceðim. G.Saray'ýn teklifi cazip. Olumlu bakýyorum ama korkularým da var".

Henüz 'hayýr' demedim
G.Saray,
iki gün süre verdiði Pauleta'dan cevap bekliyor. PSG'nin Portekizli golcüsüne verilen süre bu akþam sona eriyor. Pauleta, süre dolmadan G.Saray yönetimine 'Henüz 'Hayýr' demedim. G.Saray'a sýcak bakýyorum. Böyle olmasa zaten görüþmezdim. Ancak 34 yaþýndayým, belki
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
de futbola veda edeceðim kulübü seçiyorum. Bu nedenle korkularým da var. Yarýn (bugün) cevabýmý vereceðim' mesajý yolladý.

Üstünel'den yeni itiraf
Kalli'yi
tanýdýðýný, Lincoln ve Hakan Þükür isimlerinin gelmesi için "referans" olduðunu Fransýz gazetelerine açýklayan Pauleta'nýn Türkiye hakkýnda bilgi toplamaya devam ettiði de öðrenildi. G.Saraylý yönetici Haldun Üstünel'in, "Pauleta ile görüþtüðümüz doðru. Ama kesin gelecek diyemem" sözleri de bu transfer defterinin henüz kapanmadýðýný, hatta büyük bir umutla beklendiðini de gözler önüne seriyor.

ALINTIDIR...