REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
29 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: 1 cıbabayt kart var biçimlerdirdim fat 32 diye görmedi ne yapmam lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usb card reader/writer,
    2.0 usb 18 ın 1
    yukarda yazmış oldugum kart ukuyucuyla başka kartları biçimlendirebiliyorum
    tek bunu biçimlendiremiyorum dediginiz gibi bunda şifre var nasıl acacaz bilmiyorum
    yada nerde açtırırız teşekkürler saolasın
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon1 Old

Alıntı ŞRARSKOZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    usb card reader/writer,
    2.0 usb 18 ın 1
    yukarda yazmış oldugum kart ukuyucuyla başka kartları biçimlendirebiliyorum
    tek bunu biçimlendiremiyorum dediginiz gibi bunda şifre var nasıl acacaz bilmiyorum
    yada nerde açtırırız teşekkürler saolasın

Şifreyi hatırlamanız lazım yada başka çözümler arıyorum

:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

OLDSMAN benim bir sorum var bilgisayara format attım c ye k deki bazı dosyalar acmıyor bazıları acıyor format cekmeden once yepsi acılıyordu şimdi ise erişilemez erişim engellendi
    yazıyor bu dosyalara ulaşamaz mıyız teşekkürler saolasın

saygılar
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı ŞRARSKOZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    OLDSMAN benim bir sorum var bilgisayara format attım c ye k deki bazı dosyalar acmıyor bazıları acıyor format cekmeden once yepsi acılıyordu şimdi ise erişilemez erişim engellendi
    yazıyor bu dosyalara ulaşamaz mıyız teşekkürler saolasın

saygılar

Dosyaya sağ tıklayıp özellliklerine bakın salt okunur mu yoksa gizli olarak mı görünüyorlar salt okunur yapın yada verdiği hata MSG resmini bana çekerseniz daha iyi olur.
    Dosyaların bazılarını fazla hasar görmediyse kurtarabilmek için yazılımlar mevcut.Bunlardan ençok kullandığım 2 tanesinide up-load ettim.Tümünü olmasada bir çoğunu kurtarabiliyorsunuz.

Search and Recover 4.2 hasar görmüş silinmiş dosyaları kurtarma geri getirme programı

Search and Recover sildiğiniz belgeleri, fotoğrafları, e-postaları ve daha fazlasını kurtarabilirsiniz. Üstelik dosyalarınızı geri dönüşüm kutusundan silmiş olsanız bile. Search and Recover silinmiş dosyaları kurtarmanın yanı sıra hasar görmüş, imha edilmiş dosyaları da kurtarır.

Kod:
    http://dosyam.net/?id=cp95r2

Recover My Files

Program FAT12, FAT16, FAT32 ve NTFS dosya sistemlerinin yanında Jaz, Zip sürücü, diğer çıkartılabilir medya ve dijital kameralardaki verileri de tam olarak kurtarabilmektedir.

Kod:
    http://dosyam.net/?id=o6hl0s

UP-LOAD BY OLDSMAN

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş o daha önce benimde başıma geldi. sen o kartı fotograf makinesinde biçimlendirmişsindir ve makineninde normal hafızası 32 mb. dır. Ben uğraştım sonuç alamadım.
    Bence bir bardak soğuk su iç ve bir daha formatlama işlemini pc de yap

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bazı dosyalar salt bazıları salt ve gizli olarak gözüküyor ve işlem yapamıyorum
    olympus kartada aşadaki uyarıyı veriyor
    diske yazma korumalı oldugu için yazılamıyor lütfen biriminden ( device /harddisk 1/ dr 13 sürücüsündeki) yazma korumasını kaldırın yazıyor
    MSG resmini nasıl cekerim ve nasıl gönderirim size saolun ilgilendiginiz için teşekkürler OLDSMAN
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

bazı dosyalar salt bazıları salt ve gizli olarak gözüküyor ve işlem yapamıyorum
    olympus kartada aşadaki uyarıyı veriyor
    diske yazma korumalı oldugu için yazılamıyor lütfen biriminden ( device /harddisk 1/ dr 13 sürücüsündeki) yazma korumasını kaldırın yazıyor
    MSG resmini nasıl cekerim ve nasıl gönderirim size saolun ilgilendiginiz için teşekkürler OLDSMAN

Ekranda hata msg gördüğünüz anda klavyeden sağ üst köşede bulunan
    PRINT-SCREEN yazan tuşa bir kere basınız,daha sonra PAINT programını
    çalıştırınız ve düzen seçeneğinden yapıştırınız,resminiz artık hazır,şimdi bu resmi bir resim UP-LOAD sitesine göndermemiz ve buradan aldığımız linkide forumda yayınlamamız kalıyor.Bunun içinde aldığınız linki forumda cevap yazarken kullandığımız alanda bulunan görüntü ekle butonuna tıklıyoruz açılan pencereye UP-LOAD sitesinden aldığımız linki yapıştırıyoruz ve tamam diyoruz.

Fazla detaya girmeden anlattım ama kabaca en basit yolu

Alttaki siteyi resim UP-LOAD etmek için kullanbilirsiniz.

Sitede açılan sayfada GÖZAT tıklayın Buradan PC kayıt ettiğiniz resmi bulun
    ve bir kere tıklayarak resmi seçiniz sonra HOST IT yazan yere tıklayın resim UP-LOAD edilince sayfanın el altında bulunan DIRECT LİNK yazan yerdeki linki kullanacaksınız

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu kartın verdigi hata
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

buda format cekmiştim acılmayan dosyaların hatası teşekkürler saolun

saygılar
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon1 Old

bu kartın verdigi hata

Kartınızda hala şifre olduğu kesin kartınıza ulaşmak için bunu mutlaka şifre
    şart, kırmak için uzun zaman harcamanız gerekecek yada Karta format atacaksınız.

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri