usb card reader/writer,
2.0 usb 18 ın 1
yukarda yazmış oldugum kart ukuyucuyla başka kartları biçimlendirebiliyorum
tek bunu biçimlendiremiyorum dediginiz gibi bunda şifre var nasıl acacaz bilmiyorum
yada nerde açtırırız teşekkürler saolasın
usb card reader/writer,
2.0 usb 18 ın 1
yukarda yazmış oldugum kart ukuyucuyla başka kartları biçimlendirebiliyorum
tek bunu biçimlendiremiyorum dediginiz gibi bunda şifre var nasıl acacaz bilmiyorum
yada nerde açtırırız teşekkürler saolasın
yanıklarda iz bırakmaz
OLDSMAN benim bir sorum var bilgisayara format attım c ye k deki bazı dosyalar acmıyor bazıları acıyor format cekmeden once yepsi acılıyordu şimdi ise erişilemez erişim engellendi
yazıyor bu dosyalara ulaşamaz mıyız teşekkürler saolasın
saygılar
yanıklarda iz bırakmaz
Dosyaya sağ tıklayıp özellliklerine bakın salt okunur mu yoksa gizli olarak mı görünüyorlar salt okunur yapın yada verdiği hata MSG resmini bana çekerseniz daha iyi olur.
Dosyaların bazılarını fazla hasar görmediyse kurtarabilmek için yazılımlar mevcut.Bunlardan ençok kullandığım 2 tanesinide up-load ettim.Tümünü olmasada bir çoğunu kurtarabiliyorsunuz.
Search and Recover 4.2 hasar görmüş silinmiş dosyaları kurtarma geri getirme programı
Search and Recover sildiğiniz belgeleri, fotoğrafları, e-postaları ve daha fazlasını kurtarabilirsiniz. Üstelik dosyalarınızı geri dönüşüm kutusundan silmiş olsanız bile. Search and Recover silinmiş dosyaları kurtarmanın yanı sıra hasar görmüş, imha edilmiş dosyaları da kurtarır.
Kod:http://dosyam.net/?id=cp95r2
Recover My Files
Program FAT12, FAT16, FAT32 ve NTFS dosya sistemlerinin yanında Jaz, Zip sürücü, diğer çıkartılabilir medya ve dijital kameralardaki verileri de tam olarak kurtarabilmektedir.
Kod:http://dosyam.net/?id=o6hl0s
UP-LOAD BY OLDSMAN
kardeş o daha önce benimde başıma geldi. sen o kartı fotograf makinesinde biçimlendirmişsindir ve makineninde normal hafızası 32 mb. dır. Ben uğraştım sonuç alamadım.
Bence bir bardak soğuk su iç ve bir daha formatlama işlemini pc de yap
bazı dosyalar salt bazıları salt ve gizli olarak gözüküyor ve işlem yapamıyorum
olympus kartada aşadaki uyarıyı veriyor
diske yazma korumalı oldugu için yazılamıyor lütfen biriminden ( device /harddisk 1/ dr 13 sürücüsündeki) yazma korumasını kaldırın yazıyor
MSG resmini nasıl cekerim ve nasıl gönderirim size saolun ilgilendiginiz için teşekkürler OLDSMAN
yanıklarda iz bırakmaz
Ekranda hata msg gördüğünüz anda klavyeden sağ üst köşede bulunan
PRINT-SCREEN yazan tuşa bir kere basınız,daha sonra PAINT programını
çalıştırınız ve düzen seçeneğinden yapıştırınız,resminiz artık hazır,şimdi bu resmi bir resim UP-LOAD sitesine göndermemiz ve buradan aldığımız linkide forumda yayınlamamız kalıyor.Bunun içinde aldığınız linki forumda cevap yazarken kullandığımız alanda bulunan görüntü ekle butonuna tıklıyoruz açılan pencereye UP-LOAD sitesinden aldığımız linki yapıştırıyoruz ve tamam diyoruz.
Fazla detaya girmeden anlattım ama kabaca en basit yolu
Alttaki siteyi resim UP-LOAD etmek için kullanbilirsiniz.
Sitede açılan sayfada GÖZAT tıklayın Buradan PC kayıt ettiğiniz resmi bulun
ve bir kere tıklayarak resmi seçiniz sonra HOST IT yazan yere tıklayın resim UP-LOAD edilince sayfanın el altında bulunan DIRECT LİNK yazan yerdeki linki kullanacaksınız
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
bu kartın verdigi hata
yanıklarda iz bırakmaz
buda format cekmiştim acılmayan dosyaların hatası teşekkürler saolun
saygılar
yanıklarda iz bırakmaz
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri