REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
29 sonuçtan 21 ile 29 arası

Konu: 1 cıbabayt kart var biçimlerdirdim fat 32 diye görmedi ne yapmam lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon5

Alıntı ŞRARSKOZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

buda format cekmiştim acılmayan dosyaların hatası teşekkürler saolun

saygılar

Format attığınız bölümdemi olmuştu hata yoksa HARD DISK'in diğer bölümlerinde mi oluştu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben c ye format attım f deki bazı dosyalar acımıyor format atmadan önce acılıyordu
    format attıgım yer güzel calışıyor f deki ler açılmıyor yeni kart aldım ondada aynı hatayı verdi
    kart yazmaya karşı korumalı diyor yani biz şifre kamadık karta teşekkürler

saygılar oldsman
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn

Alıntı ŞRARSKOZ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben c ye format attım f deki bazı dosyalar acımıyor format atmadan önce acılıyordu
    format attıgım yer güzel calışıyor f deki ler açılmıyor yeni kart aldım ondada aynı hatayı verdi
    kart yazmaya karşı korumalı diyor yani biz şifre kamadık karta teşekkürler

saygılar oldsman

Karta kayıt yapmadan önce biçimlerdirme yapıldı mı acaba yapılmadıysa
    ondan da olabilir BAD sectör dediğimiz olay daha kolay oluşur.Aynı HARD DISK
    olduğu gibi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

karta biçimlerdirme yapılmadı biçimlendirme yapıldıgı zaman calışmıyor o yüzden yapmadık
    kart pahalı 80 ytl bizim burda
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn

karta biçimlerdirme yapılmadı biçimlendirme yapıldıgı zaman calışmıyor o yüzden yapmadık
    kart pahalı 80 ytl bizim burda
    İlk aldığınızda bunu yapmalıydınız ama normali budur.

:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Search and Recover 4.2 hasar görmüş silinmiş dosyaları kurtarma geri getirme programı

Search and Recover sildiğiniz belgeleri, fotoğrafları, e-postaları ve daha fazlasını kurtarabilirsiniz. Üstelik dosyalarınızı geri dönüşüm kutusundan silmiş olsanız bile. Search and Recover silinmiş dosyaları kurtarmanın yanı sıra hasar görmüş, imha edilmiş dosyaları da kurtarır.

Kod:
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bunu indiremiyorum 1 saniye diyor ve inmiyor teşekkürler
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Link sağlam solda süre sayımının bitmesini bekleyiniz ( 10 SN ) altında DOWNLOAD yazan yere tıkla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dedigin şekilde yapıyorum indirmeye başladıgında bitime 1 saniye diyor ama bitmiyor
    5 dakika geçmesine ramen hala 1 saniye diyor..teşekkürler
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Search and Recover sildiğiniz belgeleri, fotoğrafları, e-postaları ve daha fazlasını kurtarabilirsiniz. Üstelik dosyalarınızı geri dönüşüm kutusundan silmiş olsanız bile. Search and Recover silinmiş dosyaları kurtarmanın yanı sıra hasar görmüş, imha edilmiş dosyaları da kurtarır.

Kod:
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu programı nasıl kullanacagımı açıklar mısınız resimleri ve müzikleri nasıl alırım teşekkürler saolun

saygılar
    yanıklarda iz bırakmaz

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri