ben c ye format attım f deki bazı dosyalar acımıyor format atmadan önce acılıyordu
format attıgım yer güzel calışıyor f deki ler açılmıyor yeni kart aldım ondada aynı hatayı verdi
kart yazmaya karşı korumalı diyor yani biz şifre kamadık karta teşekkürler
saygılar oldsman
yanıklarda iz bırakmaz
karta biçimlerdirme yapılmadı biçimlendirme yapıldıgı zaman calışmıyor o yüzden yapmadık
kart pahalı 80 ytl bizim burda
yanıklarda iz bırakmaz
Search and Recover 4.2 hasar görmüş silinmiş dosyaları kurtarma geri getirme programı
Search and Recover sildiğiniz belgeleri, fotoğrafları, e-postaları ve daha fazlasını kurtarabilirsiniz. Üstelik dosyalarınızı geri dönüşüm kutusundan silmiş olsanız bile. Search and Recover silinmiş dosyaları kurtarmanın yanı sıra hasar görmüş, imha edilmiş dosyaları da kurtarır.
Kod:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bunu indiremiyorum 1 saniye diyor ve inmiyor teşekkürler
yanıklarda iz bırakmaz
Link sağlam solda süre sayımının bitmesini bekleyiniz ( 10 SN ) altında DOWNLOAD yazan yere tıkla
dedigin şekilde yapıyorum indirmeye başladıgında bitime 1 saniye diyor ama bitmiyor
5 dakika geçmesine ramen hala 1 saniye diyor..teşekkürler
yanıklarda iz bırakmaz
Search and Recover sildiğiniz belgeleri, fotoğrafları, e-postaları ve daha fazlasını kurtarabilirsiniz. Üstelik dosyalarınızı geri dönüşüm kutusundan silmiş olsanız bile. Search and Recover silinmiş dosyaları kurtarmanın yanı sıra hasar görmüş, imha edilmiş dosyaları da kurtarır.
Kod:
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu programı nasıl kullanacagımı açıklar mısınız resimleri ve müzikleri nasıl alırım teşekkürler saolun
saygılar
yanıklarda iz bırakmaz
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri