arkadaþlar bende bir tane vestel 55 ekran tv var ön paneldeki dügmeye basýnca ýþýk yanýyo ama acýlmýyo ayrýca cik cik diye sesler geliyo sorun nerde acaba yardýmlarýnýzý bekliyorum
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
arkadaþlar bende bir tane vestel 55 ekran tv var ön paneldeki dügmeye basýnca ýþýk yanýyo ama acýlmýyo ayrýca cik cik diye sesler geliyo sorun nerde acaba yardýmlarýnýzý bekliyorum
horizontal bölümündeki kalan BU2508 transtör arýzalýdýr deðiþtir düzelir... iyi çalýþmalar
çýkýþ diyotlarýný kontrol et
q 603 ve c 613 yenile
yada d 808 bak ok
öncelikli olarak besleme trafosunu týkanmasý ile cik cik sesi gelir 1)115v cýkýþ dýyodunu kontrol et2)bu 508-808-2508 gibi horantal transistörünü kontrolet 3)horzantal transistörünün colektör ayagý olan orta ayaga baglý bir 9,1 --6,8 nf kondansýtör olacak kontrol et eger hala düzelmediyse horzantal trafosunu degiþtir
saolun teþekkür ettim hepinize
konuya teþþekür etmiþsin bizlerde teþekkür ederiz arýzayý giderdiysen konu hakkýnda arkadaþlarlan bilgiyi paylaþýmý daha iyi olur
saygýlar
selam giderdigin tv arzasýnýn sorunun nerden oldugunu yazmamýþsýn arkadaþým bilgi paylaþmak kadar gözel birþey yoktur
vestel tv çalýþmýyor demekle oluyormu? tvnin modeli nedir daha önceden sizin baktýgýnýz ve yaptýgýnýz iþlemleri anlatmadan yorum bekliyorsun arkadaþým
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri