REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Sağlık bölümü konabilir mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sağlık bölümü konabilir mi?

forumda sağlık bölümü yok sanırım.yada ben göremedim.kaynak gösterek sağlıkla ilgili bilgiler paylaşılabilir mi?
    son sözü ve kararı forum adminleri karar verecek.
    saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    forumda sağlık bölümü yok sanırım.yada ben göremedim.kaynak gösterek sağlıkla ilgili bilgiler paylaşılabilir mi?
    son sözü ve kararı forum adminleri karar verecek.
    saygılar...
    Saglık bölümü var forumda iyi bakın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Saglık bölümü var forumda iyi bakın
    link verirsen iyi olur çünkü bazı sağlık bilgileri oluyor nereye yazacağımı bilemiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    link verirsen iyi olur çünkü bazı sağlık bilgileri oluyor nereye yazacağımı bilemiyorum
    Saglık ve yasam bölümü burada var Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Ama bölüm kapandı.Nedeni ise

Bu mesajda yazıyor Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sağlık bölümünü kapattık
    çünkü gitgide bazı uyelere zarar vermeye başlamıştı birde bizim forumda görmek istemediğimiz bazı konualrın yer almasıydı
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba sağlık bölümünün tekrar açılması mümkün olabilirmi? ben sağlıkçı biri olarak yararlı bilgileri siteye göndermek istiyorum eğer yanlış yonlendirmeler ve cinsellikle acılan konular varsa uyarılır yada banlanarak cezası verilebilir bölümün kapatılması şartmı?

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ayrıca gönderilen bazı fıkralarda cinselliğe kaçıyor ozaman fıkra bölümününde kapatılması gerekir (mesela cüceler adlı fıkra )

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lapita Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ayrıca gönderilen bazı fıkralarda cinselliğe kaçıyor ozaman fıkra bölümününde kapatılması gerekir (mesela cüceler adlı fıkra )
    adminler gerekeni yapar sanırım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adminler gerekeni yapar sanırım
    Saglık Bölümü ile ilgili konular supersat cafede konu acılabilir.Bölüm koymayı düşünmuyoruz şu an için

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri