Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Saðlýk bölümü konabilir mi?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Saðlýk bölümü konabilir mi?

forumda saðlýk bölümü yok sanýrým.yada ben göremedim.kaynak gösterek saðlýkla ilgili bilgiler paylaþýlabilir mi?
    son sözü ve kararý forum adminleri karar verecek.
    saygýlar...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý pencere77 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    forumda saðlýk bölümü yok sanýrým.yada ben göremedim.kaynak gösterek saðlýkla ilgili bilgiler paylaþýlabilir mi?
    son sözü ve kararý forum adminleri karar verecek.
    saygýlar...
    Saglýk bölümü var forumda iyi bakýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Kosavalý® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Saglýk bölümü var forumda iyi bakýn
    link verirsen iyi olur çünkü bazý saðlýk bilgileri oluyor nereye yazacaðýmý bilemiyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý pencere77 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    link verirsen iyi olur çünkü bazý saðlýk bilgileri oluyor nereye yazacaðýmý bilemiyorum
    Saglýk ve yasam bölümü burada var Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Ama bölüm kapandý.Nedeni ise

Bu mesajda yazýyor Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sağlık bölümünü kapattık
    çünkü gitgide bazı uyelere zarar vermeye başlamıştı birde bizim forumda görmek istemediğimiz bazı konualrın yer almasıydı
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bilgi için teþekkürler

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

merhaba saðlýk bölümünün tekrar açýlmasý mümkün olabilirmi? ben saðlýkçý biri olarak yararlý bilgileri siteye göndermek istiyorum eðer yanlýþ yonlendirmeler ve cinsellikle acýlan konular varsa uyarýlýr yada banlanarak cezasý verilebilir bölümün kapatýlmasý þartmý?

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ayrýca gönderilen bazý fýkralarda cinselliðe kaçýyor ozaman fýkra bölümününde kapatýlmasý gerekir (mesela cüceler adlý fýkra )

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý lapita Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ayrýca gönderilen bazý fýkralarda cinselliðe kaçýyor ozaman fýkra bölümününde kapatýlmasý gerekir (mesela cüceler adlý fýkra )
    adminler gerekeni yapar sanýrým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

adminler gerekeni yapar sanýrým
    Saglýk Bölümü ile ilgili konular supersat cafede konu acýlabilir.Bölüm koymayý düþünmuyoruz þu an için

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri