REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: nokıa 5300 bilgi

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 nokıa 5300 bilgi

ya arkadaslar aranısda nokıa 5300 kullanan varmı , tel i almayı dusunuyorum fakat kullanan varsa ve bilgi verebilirse sevınırım , kötu yanları gıbı vs........

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence o kadar para verilmez değmez kamerası 5 para etmez 400ytl çok bence 5300 ra ona verene kadar sony ericson k750 i al derim 2 mp kamera hemde 300 ytl
    SEMERKAND

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:49: :49: :49: :49: :49: ya saten k 700 i var sonra satmada sorun yasanıyoo , bılgı ıcın saol

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım onu alacagına 3250 xpress music al..
    şahsen ben onu almayı düşünüyorum senin istedigin telefon java tabanlı..
    benim dedigim symbian arasında çok fark var ama daha fazla para verim 5700 alabilirsin şu an fiyatı 800 civarlarında ben fiyatının düşmesini bekliyorum oda symbian haberin olsun..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben kullanıyorum 5300 xpress music bence süper hem nokia nokiadan şaşma derim satarkende fazla zarar etmezsin diğer marka telefonlar satarken çok ucuza gidiyo haberin olsun fiyatı değer 2 gb kadar kart takabilirsin seside süper radyosuda var hafızasına görede video süresi 1 saat iki saat süre yok hafızanın tamamına kadar bence al

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben hiç kullanmadım o yüzden yorum yok
    fakat nokia olduktan sonra bence hepsi güzeldir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede kullanmayanlar yorum yapmasın.ne bu boyle herşeyi çokmu biliyorsunuz.ben bu telefonu kullanıyorum ve çok memnunum...bence kotu olan tek yanı symbian olmaması...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hunturks Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bencede kullanmayanlar yorum yapmasın.ne bu boyle herşeyi çokmu biliyorsunuz.ben bu telefonu kullanıyorum ve çok memnunum...bence kotu olan tek yanı symbian olmaması...
    bende zaten yorum yok dedim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri