REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Aaa.... Diatta gelmiş!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Aaa.... Diatta gelmiş!

Beşiktaş'ın yeni yabancısını, Atatürk Havalimanı'nda sadece kulübün güvenlik müdürü karşıladı.
    03.08.2007

Öğle saatlerinde İstanbul’a gelen ve ayağının tozuyla sağlık kontrolünden geçirilen savunma oyuncusu, bugün medya karşısında sözleşme imzalayacak.

Senegalli öksüz kaldı
    Siyah-Beyazlı ekibin yeni transferi Lamine Diatta, dün sessiz sedasız İstanbul’a geldi. Daha önce Delgado, Ricardinho ve Cisse gibi isimlere şaşaalı karşılama töreni düzenleyen Siyah-Beyazlı ekip, Atatürk Havalimanı’nda Senegalli futbolcuyu adeta öksüz bıraktı. Hiç bir taraftarın gelmediği Havalimanında sadece kulübün güvenlik müdürü Ahmet Ateş tarafından karşılanan ve daha sonra ayağının tozuyla sağlık kontrolünden geçirilen 32 yaşındaki savunmacı, Siyah-Beyazlı kulüple bugün medya karşısında resmi sözleşme imzalayacak.

‘Ben sahada konuşacağım’
    Stoper arayışlarından bir anda çark ederek asıl mevkii sağbek olan Diatta ile anlaşan Beşiktaş Kulübü bu nedenle eleştirilirken, Senegalli yaptığı açıklamada, savunmanın her bölgesinde rahatlıkla görev yapabildiğini söyledi. Tecrübeli futbolcu, “Türkiye’nin en büyük takımına geldiğim için çok mutluyum. Ülkenize bundan önce iki kez gelmiştim. Hakkımda çıkartılan spekülasyonlara sahada oynayacağım futbolla son vereceğim. Savunmanın her yerinde, özellikle de sağ tarafta görev yapma özelliğim var” görüşünü dile getirdi.

‘Cisse ve Edu’yu tanırım’
    Çok sayıda medya mensubunun karşılaması nedeniyle mutlu olduğunu belirten Diatta, “Türkiye’de forma giyen futbolculardan Edu ve Cisse’yi tanıyorum. Fransa’da yaşadığım bölgede çok sayıda Türk arkadaşım var. Beşiktaş’a transferime bu arkadaşlarım da çok sevindi. Teknik direktörüm nerede görev verirse orada oynarım. Sakatlık konusunda bir sorun yok. Buraya başarılı olmak için geldim” diye konuştu. Kariyerinin tamamını Fransa’da geçiren St.Etienne’den alınan savunmacı, 2000’den bu yana Senegal Milli Takımı’nda düzenli olarak forma giyiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inşallah beşiktaş'ta başarılı olur

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri