Beþiktaþ'ýn yeni yabancýsýný, Atatürk Havalimaný'nda sadece kulübün güvenlik müdürü karþýladý.
03.08.2007
Öðle saatlerinde Ýstanbul’a gelen ve ayaðýnýn tozuyla saðlýk kontrolünden geçirilen savunma oyuncusu, bugün medya karþýsýnda sözleþme imzalayacak.
Senegalli öksüz kaldý
Siyah-Beyazlý ekibin yeni transferi Lamine Diatta, dün sessiz sedasýz Ýstanbul’a geldi. Daha önce Delgado, Ricardinho ve Cisse gibi isimlere þaþaalý karþýlama töreni düzenleyen Siyah-Beyazlý ekip, Atatürk Havalimaný’nda Senegalli futbolcuyu adeta öksüz býraktý. Hiç bir taraftarýn gelmediði Havalimanýnda sadece kulübün güvenlik müdürü Ahmet Ateþ tarafýndan karþýlanan ve daha sonra ayaðýnýn tozuyla saðlýk kontrolünden geçirilen 32 yaþýndaki savunmacý, Siyah-Beyazlý kulüple bugün medya karþýsýnda resmi sözleþme imzalayacak.
‘Ben sahada konuþacaðým’
Stoper arayýþlarýndan bir anda çark ederek asýl mevkii saðbek olan Diatta ile anlaþan Beþiktaþ Kulübü bu nedenle eleþtirilirken, Senegalli yaptýðý açýklamada, savunmanýn her bölgesinde rahatlýkla görev yapabildiðini söyledi. Tecrübeli futbolcu, “Türkiye’nin en büyük takýmýna geldiðim için çok mutluyum. Ülkenize bundan önce iki kez gelmiþtim. Hakkýmda çýkartýlan spekülasyonlara sahada oynayacaðým futbolla son vereceðim. Savunmanýn her yerinde, özellikle de sað tarafta görev yapma özelliðim var” görüþünü dile getirdi.
‘Cisse ve Edu’yu tanýrým’
Çok sayýda medya mensubunun karþýlamasý nedeniyle mutlu olduðunu belirten Diatta, “Türkiye’de forma giyen futbolculardan Edu ve Cisse’yi tanýyorum. Fransa’da yaþadýðým bölgede çok sayýda Türk arkadaþým var. Beþiktaþ’a transferime bu arkadaþlarým da çok sevindi. Teknik direktörüm nerede görev verirse orada oynarým. Sakatlýk konusunda bir sorun yok. Buraya baþarýlý olmak için geldim” diye konuþtu. Kariyerinin tamamýný Fransa’da geçiren St.Etienne’den alýnan savunmacý, 2000’den bu yana Senegal Milli Takýmý’nda düzenli olarak forma giyiyor.

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

Yer imleri