REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Yardim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn Yardim

Merhaba Arkadaşlar Benim Bilgisayardaki Deepfirze Porograimini Kaldiramiyorum Aslinda Program Kapali Görünüyor Ama Yüklediğim Hiç Bişey Kayit Olmuyor Yani Hala çalişiyor üzürindeki Kirmizi çarpi Işareti Yanip Sönmesine Rağmen Hiç Bişey Yükleyemiyorum Lütfen Nasil Yapacam Yardim Edermisiniz Tşk..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birde bunu dene
    deep freez şifre kırıcı

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eline sağlık ama işe yaramadı şifreyi zaten biliyorum ama olmuyor yardım edin lütfen ne yapmam lazım.. program şuan açık görünüyor ama bişey yükleyip reset attıktan sonra yüklediklerim siliniyor.
    Konu kemal1 tarafından (07-08-2007 Saat 15:02 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dipffriziyi devreye koyun ve pc yi yeniden başlatın pc açılınca dipfriziyi devre dışı yapıp pc yi yeniden başlatın olması lazım bazen takılmalar oluyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekürler ama çok denedim olmuyor ben difrizi bilgisayarımdan tamamen kaldırdım fakat reset yaptığımda tekrar geri geliyor hiç bir faydası yok yardım bekliyorum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

akadaşa yardımlarınız için bende teşekkür edeyim size

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı kemal1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba Arkadaşlar Benim Bilgisayardaki Deepfirze Porograimini Kaldiramiyorum Aslinda Program Kapali Görünüyor Ama Yüklediğim Hiç Bişey Kayit Olmuyor Yani Hala çalişiyor üzürindeki Kirmizi çarpi Işareti Yanip Sönmesine Rağmen Hiç Bişey Yükleyemiyorum Lütfen Nasil Yapacam Yardim Edermisiniz Tşk..
    O işaret yanıp sönmeye devam etsin programın set-up dosyasını açın tekrar kurulum yaparmış gibi yani program zaten kurulu olduğu için uyarı verecek
    ancak ekranda INSTALL yanında UNINSTALL seçeneğide açılmış olacak
    UNINSTALL tıklayın ve kaldırın.PC yeniden başlatın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yok arkadaşım faydası yok olmuyor programı kaldırıyorum reset yapınca tekrar devreye giriyor bi türlü olmadı yinede teşekür ederim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı kemal1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yok arkadaşım faydası yok olmuyor programı kaldırıyorum reset yapınca tekrar devreye giriyor bi türlü olmadı yinede teşekür ederim..
    PC GÜVENLİ KİP'TE açın başlat çalıştıra msconfig yazın PC çalışan işlemlerde
    görünen deep freeze iptal edin güvenli kipten çıkmadan UNINSTALL yeniden
    yapın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok teşekür ederim senin söylediğin gibi yaptım ama değişen bişey olmadı. hatta bilgisayarda ne var ne yok herşeyi kaldırdım sildim süpürdüm reset yapınca tekrar eski haline dönüyor difriz kapalı göründüğü halde hiç bi değişiklik yok arkadaşlardan yardım bekliyorum..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri