REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: yardım lütfen!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart yardım lütfen!!!!

arkadaşlar ben bilgisayarımdaki flv görüntü dosyalarını vcd'de izlemek için birçok converter proğramı denedim ama olmadı.bana önerebileceğiniz tam sürüm olan basit bir proğram varmı.birde flv dosyasını hangi tür dosyaya çevirmeliyim.(mpeg olmadı.avi olmadı)birşeyi yanlış yapıyorum galiba.proğram linkiyle birlikte biraz açıklama yazarsanız sevinirim.teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'a gir...flv player yaz arama kısmına....bulursun orada...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler ama flv dosyasını vcd'de seyredebilmek için hangi formata çevirmeliyiz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı scob Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teşekkürler ama flv dosyasını vcd'de seyredebilmek için hangi formata çevirmeliyiz.
    çevirebilecek bi converter programı varmı bilmiyorum ama vcd'de seyredebilmek için mpg formatında olması gerekir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar yardım edecek kimse yokmu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı scob Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar yardım edecek kimse yokmu?
    Googlede arama yapın bence.Yada oldsman arkadaşmıze pm atın size yardımcı oalcaktır..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bunu dene olmazsa eğer yaz FLV converter programını up-load ederim
    Konu OLDSMAN tarafından (03-08-2007 Saat 20:53 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

apex 5.39 kurdum ok.teşekkürler.sağolun.ama şimdi vcd de seyredebilmek için hangi dosya biçimine çevirmeliyim onuda yazarmısınız bi zahmet.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri