REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: 04/08/2007 Türkiye'de Neler oluyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Herhangi bir şekilde öven veya yeren bir yorum değil sadece düşünceleri öğrenmek istedim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valla onlar gelmişler tokalaşmaya...sayın bahçeli onların ayağına gitmemiş...tokalaşmaya gelen insanıda geri çevirmemek sayın bahçeli'nin nezaketini gösterir..onları tasvip ettiğini yada sevdiğini göstermez...dtp liler adam gibi dururlarsa hiç kimse onlara bişey demiyecektir zaten...rahat durmazlarsada sonuçlarına katlanırlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

birileri tahamülde zorlanıyor galiba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya arkadaşlar ne yapmalarını bekliyorduk ki dünyada olabilecek en
    doğal şeyi yaptılar tıpkı benim bir kürt eşimin türk olması veya siz arkadaşlarımla
    uzlaşımız birbirimizi sevmemiz saymamız bunların zamanı çoktan gelimşti
    inşallah dahada iyi olacak hepimiz birbirimizi olduğumuz gibi sevip saymalıyız
    ülkemizin buna çok ihtiyacı var selamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pexwaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    birileri tahamülde zorlanıyor galiba
    Evet zorlanıyorum gücüme gidiyor Bölücü eşkiyanın ve bebek katillerinin hamilerinin Atatürkün kurmuş olduğu o yüce meclise hile yaparak girmeleri zoruma gidiyor.Vatansever kürt kardeşlerimi tenzih ediyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gelişmeler ne gösterecek bakalım

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar zaten d.bahçeli günler önce bu olayı açıklamıştı onların meclise girmesine karşı değildi tek bişey karşıydı oda kürtçe ant içilmesine onlarda yapadı zaten d.bahçelinin diğer amacıda meclisteki geginlik halka yansıyacağı için ılımlı yaklaştı

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

değil el sıkmak bu bölücülerin şu an hepsinin hapiste hücrelerinde çürümeleri gerekir.benim gözümde dtp=pkk ne işleri var meclisde..gerçi çoğu kişi orayı hak etmıyor ama bunlar acık acık bölücü..

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri