Herhangi bir şekilde öven veya yeren bir yorum değil sadece düşünceleri öğrenmek istedim.
Herhangi bir şekilde öven veya yeren bir yorum değil sadece düşünceleri öğrenmek istedim.
valla onlar gelmişler tokalaşmaya...sayın bahçeli onların ayağına gitmemiş...tokalaşmaya gelen insanıda geri çevirmemek sayın bahçeli'nin nezaketini gösterir..onları tasvip ettiğini yada sevdiğini göstermez...dtp liler adam gibi dururlarsa hiç kimse onlara bişey demiyecektir zaten...rahat durmazlarsada sonuçlarına katlanırlar...
birileri tahamülde zorlanıyor galiba
ya arkadaşlar ne yapmalarını bekliyorduk ki dünyada olabilecek en
doğal şeyi yaptılar tıpkı benim bir kürt eşimin türk olması veya siz arkadaşlarımla
uzlaşımız birbirimizi sevmemiz saymamız bunların zamanı çoktan gelimşti
inşallah dahada iyi olacak hepimiz birbirimizi olduğumuz gibi sevip saymalıyız
ülkemizin buna çok ihtiyacı var selamlar
gelişmeler ne gösterecek bakalım
arkadaşlar zaten d.bahçeli günler önce bu olayı açıklamıştı onların meclise girmesine karşı değildi tek bişey karşıydı oda kürtçe ant içilmesine onlarda yapadı zaten d.bahçelinin diğer amacıda meclisteki geginlik halka yansıyacağı için ılımlı yaklaştı
değil el sıkmak bu bölücülerin şu an hepsinin hapiste hücrelerinde çürümeleri gerekir.benim gözümde dtp=pkk ne işleri var meclisde..gerçi çoğu kişi orayı hak etmıyor ama bunlar acık acık bölücü..
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri