Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: D Smart Kullanici Haklari Ve Yükümlülükleri

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart D Smart Kullanici Haklari Ve Yükümlülükleri

1. Digital Uydu alýcýsýnýn mülkiyeti tüketiciye aittir, üretici firmaya ait garanti belgesi kutunun içindedir.

2. Aktivasyon bilgileri tamamlandýktan sonra yayýn en geç 48 saat içerisinde verilecektir.

3. D Smart platformu üzerinde tüm yayýnlarýn mülkiyet telif ve sair tasarruf haklarý yayýncý kuruluþlara aittir, ilgili kanun ve yaönetmeliklere aykýrýlýk durumunda sorumluluk yayýncý kuruluþlara aittir. Bu yayýnlar platformda RTÜK kurallarý çerçevesinde yer almaktadýr.

4. D Smart hizmetleri bireysel kullaným için olup, aktivasyon sýrasýnda belirtilen konut adresinde izlenecektir. Yayýnlarýn ticari yerlerde toplu gösterime açýlmasý telif haklarý nedeniyle yasaktýr.

5.Kullanýcý, saðlanan yayýnlarý yasadýþý yöntemlerle izlemek için Smartcard ' ýn donanýmý ve iþletim sistemi üzerinde oynama ve deðiþiklil yapamaz.

6. D Smart uydularda yer alan açýk yayýnlarý kullanýcýya ücretsiz olarak ulaþtýrýr ve kullanýcýdan bu yayýnlardan dolayý ücret talep etmemeyi taahhüt eder.

7 D Smart dijital platformu kullanýcýlar tarafýndan talep edilen paralý kanallarý da ulaþtýracaktýr. Ancak kullanýcý, bu kanallarý satýn alýp almamakta tamamen serbesttir. Kullanýcý , D Smart uyumlu kutuyu satýn aldýðý anda izlemekte olduðu kanallar için hiçbir zaman ücret ödemeyecektir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

1 aðustos 2008 den itibaren elime geçen yeni seri goldmaster d smart cihazlarýn içinden cýkan yeni sözleþmede yukarýdaki maddeler yazýyor paylaþmak istedim ayrýca yeni sözleþme tek sayfa ve bu kadar madde içeriyor eskisine göre çok azaltýlmýþ maddeler
    Konu yalcinticaret tarafýndan (04-08-2007 Saat 18:27 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

d-smart da *** dosyasý varmý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hamido42 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    d-smart da *** dosyasý varmý
    Nasýl *** dosyasý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

D SMART cihazýnda herhangi bir emu olmadýðý gibi *** dosyasý da yok

Kullanýcý Bilgi Menüsü

d smart la eutelsat 3 usdusunu yani dýgýturk kanallarýnýn olduðu uyduyu nasýl ayarlayabilirim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

tp elle nasýl yuklenýr D SMART ÝYÝ BAYRAMLAR

Kullanýcý Bilgi Menüsü

eline saglýk

Kullanýcý Bilgi Menüsü

deðiþtir kanpanyasýndan hd ye geçtim ücretini daha önce ödediðim erofutbol kanalýný 24 ay tahahütüm bitince izleyebileceðimi söylediler böyle bir uygulama amazonlarda varmý merek ediyorum. bu konuda bilgilendirirseniz þimdiden teþekkürler.
    Konu vboy tarafýndan (06-07-2010 Saat 00:48 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

elle tp nasýl yükleyebilirim

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri