REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teekkur Teekkur:  0
Beeni Beeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonutan 1 ile 10 aras

Konu: LG TV ve korsan olay.....

Kullanc Bilgi Mens

LG TV ve korsan olay.....

DGTRK, lig tv korsan izleyenler artk bir daha izleyemiyecek . Nasl m?

Kaynak, Bu Linki Grmeniz in SupersatForuma Uye Olmanz Gerekmektedir. TIKLA GR

Kullanc Bilgi Mens

bilgi için teşekkürler.

Kullanc Bilgi Mens

parası olan abone olsun..parası olmuyanda korsan izlesin..bilgisi becerisi imkanı varsa niçin izlemesin..
    CMBOMLU

Kullanc Bilgi Mens

Dance

Alnt DEJAVU42 Nickli yeden Alnt Bu Linki Grmeniz in SupersatForuma Uye Olmanz Gerekmektedir.
    DGTRK, lig tv korsan izleyenler artk bir daha izleyemiyecek . Nasl m?

Kaynak, Bu Linki Grmeniz in SupersatForuma Uye Olmanz Gerekmektedir. TIKLA GR

Karde ben kendim bizzat izliyorum.Kendime yaptm kartla akr akr izliyorum. Hemde btn kanallar ak.

Kullanc Bilgi Mens

Alnt kaant288 Nickli yeden Alnt Bu Linki Grmeniz in SupersatForuma Uye Olmanz Gerekmektedir.
    Karde ben kendim bizzat izliyorum.Kendime yaptm kartla akr akr izliyorum. Hemde btn kanallar ak.
    suz yerin kula var derler

Kullanc Bilgi Mens

nasl izlediini heralde ou kii merak etmitir

Kullanc Bilgi Mens

Alnt kaant288 Nickli yeden Alnt Bu Linki Grmeniz in SupersatForuma Uye Olmanz Gerekmektedir.
    Bilmem farkndamsnz ama forumun st tarafnda DSMART,DIGITURK,LG TV paketlerine Ve Yaynlarna ynelik illegal zme Ait Konular Almas Ve Mesajlarn Yazlmas Yasaktr diye kayan bir yaz var o yaz ss olsun diye koyulmad.

Forum kurallarn tekrar okuyunuz...

Kullanc Bilgi Mens

Dance

Alnt tike Nickli yeden Alnt Bu Linki Grmeniz in SupersatForuma Uye Olmanz Gerekmektedir.
    Bilmem farkndamsnz ama forumun st tarafnda DSMART,DIGITURK,LG TV paketlerine Ve Yaynlarna ynelik illegal zme Ait Konular Almas Ve Mesajlarn Yazlmas Yasaktr diye kayan bir yaz var o yaz ss olsun diye koyulmad.

Forum kurallarn tekrar okuyunuz...
    Karde bende zaten yle zlr byle zlr demiyorum.Sadece ben btn kanallar izliyorum diyorum farkndasn herhalde.

Kullanc Bilgi Mens

parası olan izlesin

Kullanc Bilgi Mens

Karde bende zaten yle zlr byle zlr demiyorum.Sadece ben btn kanallar izliyorum diyorum farkndasn herhalde.
    Alttaki mesajnz yle demiyor ama

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

u an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanc var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri