REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: reset

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart reset

arkadaşlar ben kasım ayında core duo 2.13 işlemcili pc aldım 1 gb rem var sonsadan vista home gönderdiler kurdum pc kendini resetlemeye başladı servise gönderdim kurup gönderdiler tekrar format attım yine resitlemeyşe başladı bu resetlemeyi muhtemelen yüksek ısıdan yapıyor. ben bunu nasıl gideririm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hisar71 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar ben kasım ayında core duo 2.13 işlemcili pc aldım 1 gb rem var sonsadan vista home gönderdiler kurdum pc kendini resetlemeye başladı servise gönderdim kurup gönderdiler tekrar format attım yine resitlemeyşe başladı bu resetlemeyi muhtemelen yüksek ısıdan yapıyor. ben bunu nasıl gideririm
    yüksek ısıdan reset yapma ihtimali çok düşük...bence vista da sorun var...xp ile kullan..eğer ondada reset yapıyosa anakartında problem vardır...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

biosdan girince ısı 74 gösteriyor daha önce media center kurulu idi ısı 38 lerde gösteriyordu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İşlemci fanının çalışıp çalışmadığını kontrol ediniz yeterli gelmiyor olabilir.Onda sorun yoksa power en son hata olabilecek ANAKART diyorum.(VİSTA sisteme ek olarak aşırı yük getiriyor.Şu an için en ideali XP veya media center oturmuş sistemler olduğu için,bende kurmuştum ama driver aramaktan çok sıkıldım doğrusu.)
    Konu OLDSMAN tarafından (07-08-2007 Saat 07:30 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım normal xp yi kur yine restliyosa teknik servis hizmeti al derim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri