Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Alonso'yu yıkan ceza!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Alonso'yu yıkan ceza!

Dünya şampiyonu Fernando Alonso, dün sıralama turlarında yaşanan olayın ardından gelen cezayla Macaristan Grand Prix'de aldığı pole pozisyonunu kaybederek, bugünkü mücadeleye 6'ncı cepten başlayacak.

Macaristan GP yarış hakemleri, İspanyol pilotun takım arkadaşı Lewis Hamilton'ın pitte beklemesine neden olan ve bu yüzden son hız turuna çıkmasını engelleyen olayla ilgili başlattığı soruşturmanın ardından Alonso'nun 6'ncı cepten başlamasına karar verdi.

Alonso sıralamalar sonrasında yaptığı açıklamada, mühendisinin kendisine beklemesini söylediği için pitte kaldığını belirtirken, Ron Dennis olayın Hamilton'ın sıralamalar sırasında daha önce gelen takım emirlerini dinlemediği için meydana geldiğini belirtmişti.

Yarış hakemleri daha sonra takım temsilcileri ile görüşmüş, ardından telsiz konuşma kayıtlarını incelemeye almıştı. Hakemlerin ceza ile ilgili açıklamalarını ilerleyen saatlerde yayınlayacağız.

TurkiyeF1.Com
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yarış başlamak üzere....
    iyi seyirler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hamilton 1. raikonen 2. heidfeld 3. oldu

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben yine yarışı izleyemedim Massa sıralamada niye gerilerde kaldı bilen varmı arkadaşlar..?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Nakkus Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben yine yarışı izleyemedim Massa sıralamada niye gerilerde kaldı bilen varmı arkadaşlar..?

Sıralama turlarında pite giriyorlar hep ya 2. zaman başlamıştı. Sonlarına doğru pite girdi. Mazot koymayı unutmuşlar. ( Artık ne denirse ) Massanın arabası stop etti . Sonra hemen düzelttiler ama lastikler soğuyunca tabii gidemedi Aslında son 8 saniye kala geçmişti bir tur daha atabilirdi ama atmadı. Yarışta da Sato'ya takılınca bir yere gidemedi

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MusaKa92 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Mazot koymayı unutmuşlar. ( Artık ne denirse )
    çok afedersiniz ama YUHHH yani takıma olmaz böyle saçmalık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Nakkus Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok afedersiniz ama YUHHH yani takıma olmaz böyle saçmalık
    Yaa. Motor stop edince bi de arkadan McLarenin biri geldi. Arabayı Massanın arabasının arkasına koydu. Massa bi kaç saniye de orda bekledi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri