iyide şöyle deyim hangimiz bizim bu seçimde umduğumuz buldu söylermisin dostum.yani şu anki partiden mutlu olan ben gerçek türk evladıyım diyebilirmi.ha işte biz istisnayız.yani şimdi diğer ülkelerde bize aha bu türkiye işte başka ne beklenirdi dese çokmu iyi olur yani.işte genel değil özel konuşmak lazım.ben onu kastettim yoksa abd yandaşı değilim yandaşlık derkende ben zaten siyasete fln karşıyım o yüzden hiç bir ülkenin siyasetini sistemini sevmem.ben ortamını severim.ve kusura bakmayın kimsede bir an olsa bile ben yabancı bir ülke görmem oraları hayal etmem diyemez haksızmıyım.bu bizim dedelerimizden geldi yıllarca aşılandık alıştırıldık tabikide şimdi oraları görme hayal etme isteği duyuyoruz.ve başkanların siyasetçilerin yaptığı her olay bir ülke adına konuşulsaydı şu an herkes her ülke birbirine düşman olurdu.ve bide olaya şu açıdan bakın mesela bizim siyasetçilerimiz yada büyüklerimiz israili bombalarız diye bir laf söyleseler dünyadaki diğer ülkeler bize gıcık olmazmı.o yüzden bence bu sorunlar ülke adına ülke halkına mal olmak yerine kişisel olarak yapılmalıdır.ve amerika başkanının ve sisteminin arabistan ile bir sorunu varsa gidip kralları ile görüşmelidir halka veya islamiyetin sembolüne el uzatmamalıdır.
konu biraz saptı ama yani bende sinirlendim bu olaya ama yapamazlar.yani büyük savaş çıkar.çok zor bir olay.vede gerçekliğinden şüphe duyuyorum.

Teşekkur:

Alıntı

Yer imleri