Sizce Avrupa Birliğine girmemiz gerekirmi,gerekmezmi?Lütfen Avrupa birliğiyle ilgili düşüncelerinizide yazarsanız sevinirim.
Gerekir
Gerekmez
Sizce Avrupa Birliğine girmemiz gerekirmi,gerekmezmi?Lütfen Avrupa birliğiyle ilgili düşüncelerinizide yazarsanız sevinirim.
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
Valla bizim önce halkımızın refah seviyesini yükseltmemiz gerekir.Bunuda yaptığımız zaman bence AB ye hiç hacet yok.Önemli olan ülkemizi Atatürk'ün dediği gibi ileri medeniyetler seviyesine çıkartmaktır.
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
İleri medeniyetlerin neler olduğu açıklık kazanırsa daha kolay alır..umsado Nickli Üyeden Alıntı
Medeniyet nedir acaba, tanımı zor.. kime göre medeniyet, nasıl bir medeniyet..
Girmeye çabalıyoruz.. ama girmek çok zor bir ihtimal olarak gözükmektedir.
çok haklısınızyaban ali Nickli Üyeden Alıntı
Medeniyetten kastım Atanın anlattığı medeniyettir.Örf,adet,törelerimizi kaybetmeden yani dejeneri olmadan ulaşılan medeniyet.Teknikte,bilimde,tıpta ve diğer alanlardaki medeniyet.Saygılar.yaban ali Nickli Üyeden Alıntı
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
Bu nerededir, nasıl bulup ulaşacağız..
Nedemek yabanali sorman bile hata.Bu medeniyetler gözünün önünde duruyor.Yapacağımız sadece bunları irdelemek,ayırmak.Gideceksin sana yarayanları alacaksın yaramayanları bırakacaksın.Onların çöplerine ihtiyacımız yok.Sadece gerekenler bizi yükselticek olanlar.yaban ali Nickli Üyeden Alıntı
YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
YADA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
bence girmemiz kesinlikle gerekir çünkü ülkeyi yönetenlerin ülkenin refahıyla hiçbir işi yok hiç yoktan ab'nin zorlamasıyla birşeyler olur
ben girmek istemiyorum kardeşim zorlamı is te mi yoooo rrrrruuuuuummmmmmm
sevgiler....
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri